Велинград - online - Детски празник в ЦНСТ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Детски празник в ЦНСТ
Публикувано 2012-06-05 08:11:55 от темпо

Със стотици разноцветни балони, цветя, лакомства, торта, баница и хубава музика децата от Центъра за настаняване от семеен тип във Велинград и техните връстници от местния клуб на Джуниър ачийвмънт отбелязаха 1 юни - Деня на детето. Заедно те рисуваха живописни картини и цветни колажи на тема “Здраве чрез вода“, моделираха скулптури и пластични релефи, рисуваха на асфалта в двора на центъра, а най-малките редиха цветни мозайки. Творбите във всяка от петте категории се състезаваха помежду си, а авторите на най-добрите получиха сертификати.

Специални гости на тържеството бяха Ангел Даскалов - депутат от ПГ на ГЕРБ, заместник-областният управител на Пазарджик Ваня Минкова, председателят на Общинския съвет във Велинград Дияна Кехайова, заместник-кметът на Велинград Георги Янчев, Ирена Тахова от випуск 2008 на Българско училище за политика “Димитър Паница” и представител на бизнеса, Васил Аврамов от випуск 2007 на училището и общински съветник във Велинград, Златка Ангелова от випуск 2012 и председател на Фондация “Социални практики в общността“, Ирина Алексиева - изпълнителен директор и Мариана Петрова - програмен координатор в БУП “Димитър Паница”, както и директорът на центъра - Десислава Сандакова и нейният екип.
Събитието беше в рамките на проект “Млади лидери в подкрепа на социалната интеграция на децата от институции”, финансиран от Бонита Тръст и изпълняван от Българско училище за политика “Димитър Паница”. Целта на проекта е да подкрепи дългосрочната ангажираност със социалната интеграция на децата от институциите и да утвърди благотворителността като основна ценност в съвременното българско общество.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола