Велинград - online - Светско парти за нов вестник 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Светско парти за нов вестник
Публикувано 2012-06-05 08:17:18 от темпо

Светско парти с представяне на нов вестник - звучи съвсем като елитно събитие, организирано от предприемачи. И наистина е, но предприемачите са на 8-9 години - това са учениците от II а и III б клас в СОУ “Св. св. Кирил и Методий” с преподаватели Лиляна Шаламанова и Маргарита Гергева. На 31 май те поканиха своите родители на парти за края на учебната година в новата зала на училището, за да им покажат какъв подарък са си направили за деня на детето 1 юни.

Подаръкът, създаден със собствен труд и въображение, е първият брой на вестник “Малки предприемачи”. Неговото мото “Предприемачите не се раждат, те се създават” е в унисон с целите на програмата “Джуниър Ачийвмънт”, по която децата работят. Финасирането на вестника е осигурено от проекта “Да направим училището привлекателно за младите хора”.
Създаването на вестника страница по страница бе показано пред публиката, като всеки от авторите лично сложи своята статия и снимка на мястото й в първия брой. Поздравления към малките журналисти и пожелания отправи директорката на училището Ани Василева.
На светското парти звучаха музика и песни, отново като солист се изяви Венелин Каленов от “Звънче”, а на финала гръмна детско шампанско и бе разрязана чудесната торта - награда за усилията на малките предприемачи. Събитието имаше и благотворителна цел в помощ на Златомир Максудов, ученик от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” със здравословни проблеми.
Малките предприемачи казаха, че търсят съмишленици. Ние от “Темпо” обещахме да бъдем техни приятели и да помагаме малкото вестниче да расте.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай