Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.06.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.06.12
Публикувано 2012-06-05 08:46:00 от темпо

ТРУС Земен трус с магнитут 3.4 по скалата на Рихтер разлюля за секунди Велинград в 23.08 часа на 3 юни. По данни на сеизмолозите епицентърът на земетресението е бил на 70 км югоизточно от София в района на Велинград и на 700 м дълбочина. Няма щети и жертви.


ЦИГАРИ Още в първите часове на 1 юни служители на Регионалната здравна инспекция - Пазарджик започнаха да проверяват спазването на новите строги разпоредби за тютюнопушене на обществени места, които вече са в сила. В областния център са проверени общо 59 обекта, сред които сградите на областната и общинска администрация, болници, обществени сгради, офиси на медии, училища. Сградата на РЗИ е обявена за “Институция без тютюнев дим”. Проверките ще продължат на територията на цялата Пазарджишка област.

КЗК Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) отмени като незаконосъобразно решението на кмета на Община Велинград, с което е определено класирането на участниците в обществената поръчка за енергийна ефективност на няколко учебни сгради. Според КЗК комисията, оценявала офертите, е въвела несъществуващи в документацията по поръчката изисквания и това е основание за отмяна на решението. Процедурата е върната на етап разглеждане, оценка и класиране на офертите. Припомняме, че комисията по тази обществена поръчка, е от експерти, одобрени от Агенцията за обществени поръчки.

СЪРНИЦА В поредния конкурс “Обичам природата и аз участвам”, финансиран от ПУДООС, участваха 845 проектни предложения от общини. 103 от тях ще бъдат финансирани със суми до 10 000 лева. Сред ободрените е проект за почистване и озеленяване на терен в Сърница.

ПРОЕКТИ Областният информационен център - Пазарджик организира срещи, на които ще представи актуални възможности за финансиране по различни европейски програми. Информационната среща в Ракитово е насрочена на 6 юни, а във Велинград на 18 юни.

ЦЪРКВА Църквата “Света Троица” в кв. Каменица чества своя храмов празник в деня на Свети Дух - 4 юни с тържествена света литургия.

КОНЦЕРТ Поздравителните концерти по случай 90-годишнината на СОУ “В. Левски” продължават. На 6 юни (сряда) от 17.30 часа в читалище “Отец Паисий” поздрав ще отправят певците от Музикална школа “Звънче” и танцьорите от КСТ “Импулс”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България