Велинград - online - Награди за най-добър еко и социален продукт 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Награди за най-добър еко и социален продукт
Публикувано 2012-06-12 08:53:13 от темпо

Награда за най-добър екологичен продукт, първо място за най-добър социален бизнес и награда за най-добър социален продукт - това е впечатляващата равносметка от участието на две ученически компании от СОУ “Васил Левски” Велинград в тазгодишния бизнес-форум “Изгряващи звезди”, организиран от програмата “Джуниър ачийвмънт”. Патрон на събитието беше президентът на България Росен Плевнелиев, който лично посети щандовете на двете велинградски компании и се запозна с техните продукти. А в програмата, с която бе закрито събитието на 8 юни в Интер Експо център в София, по покана на домакините участва училищната рок-група “Оникс”.

Ученическата компания “Green Future” (“Зелено бъдеще”) представи на бизнес-форума своята книга, в която са събрани приказки за деца с екологична насоченост от България и Европа. Луксозното издание на книгата е на български и на английски език и напълно заслужено получи наградата за анй-добър екологичен продукт.
Колегите им от “Y.P.E.W.” (“Млади предприемачи и образователен свят”) участваха в състезанието за най-добра ученическа компания с амбицията да го спечелят със своя продукт - дървени образователни пъзели с цифри и букви (за българската и английска азбука), изработени за ползване от деца със специални образователни потребности. Журито им присъди първо място за най-добър социален бизнес и наградата за най-добър социален продукт. Това дава възможност на компанията от СОУ “Васил Левски” да участва в европейско онлайн състезание за социални продукти и да се бори за наградите - 5 айпада, 500 и 300 евро.
Ръководители на ученическите компании са преподавателите от СОУ “Васил Левски” Людмила Рижук и Васил Аврамов. Г-жа Рижук сподели, че за нея най-голямото удовлетворение е признанието на журито, че продуктите на двете компании от Велинград са се откроили с това, че са наистина оригинални и полезни.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай