Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.06.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.06.12
Публикувано 2012-06-12 09:15:02 от темпо

ФИРМИ Към 31 май 2012 г. броят на непререгистрираните фирми в област Пазарджик остава голям, сочат данни на Агенцията по вписванията. Общо за областта все още не са се пререгистрирали 16 093 фирми. За община Велинград техният брой е 2229, а за община Ракитово 718. Най-много са непререгистрираните фирми на еднолични търговци.


ПРОЕКТ Проектът на община Велинград “Планината на живата вода” премина етапа на административно съответствие и продължава напред в класирането. Ако бъде окончателно одобрен, той ще получи финансиране по схема за подкрепа развитието на туристически продукти и маркетинг на туристически дестинации.

ДЕЛА През седмицата в Пазарджик се гледаха две дела по искове на частни фирми срещу Община Велинград. Делото за 1 511 610 лева, заведено от “Булмия 21”ООД от Лом, заведено заради неизплатен остатък от 2007 г. за строителни дейности за реконструкция на главен водопровод продължава. Искът на “Копекс” ЕООД - София за 70 000 лева оспорване на обществена поръчка за асфалтиране на улици във Велинград през 2008 г., на 7 юни бе отхвърлен от Административен съд - Пазарджик.

КОНТРОЛ Навес, две барбекюта и зоокът в местността “Голяма и малка Крушица” край Сърница бяха обявени за незаконен строеж и трябва да бъдат премахнати. Решението е на Административен съд - Пазарджик и не подлежи на обжалване.

КАМПАНИЯ На 12 юни в Ракитово ще се проведе информационна среща, която е част от националната кампания “Опознай рисковете, за да ги избегнеш”. Кампанията представя начините за действие при бедствия като земетресение, наводнение, пожар и др.; при промишлени инциденти и домашни битови травми, причинени от насилие.

ЮНДОЛА Сдружението на велинградските жени “Нежна сила” проведе на 9 юни сбирка в курорта Юндола. Макар и със закъснение, дамите се поздравиха за петата годишнина от неговото създаване.

МЕДИИ На 7 юни 2012 г. във Велинград излезе първият брой на нов вестник “Чепинец”. Пожелаваме успех на колегите!

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България