Велинград - online - ПОЩА: В момента сме ЗАСПА 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПОЩА: В момента сме ЗАСПА
Публикувано 2012-06-19 09:14:16 от темпо

На електронната ни поща tempovelingrad@abv.bg получихме мнение във връзка със статията “Да чистим Велинград всеки ден”, поместена в брой 24/12.06.2012 г. на “Темпо”. Автор на статията е Стоян Христов, председател на Борда на директорите на Международната асоциация за балнеология и туризъм “Сирона”. Ето продължение по темата за чистотата на Велинград с позицията на нашия читател Тодор Радойчев:

Здравейте, драга редакция, редовно чета в. “Темпо”. В днешния брой повдигате темата за чистотата на града и повече обвинявате гражданите, че не си поддържат дворовете, оградите и къщите. Струва ми се ,че такива стопани се броят на пръсти.
По-добре питайте Общината защо градът е мръсен, с дупки, тъмен и с цигански каруци по центъра и главни улици. След зимата- помним колко прах имаше по града и го дишат децата ни - Общината не изми нито една улица. Входът на града - никаква визия за курорт, центърът е селски панаир, а единственото малко фонтанче работи 10 дена в годината. Как може в други градове, които не са курорт и те имат трудности и дори режим на водата, да имат по-големи и работещи фонтани от пролет до есен? За гледката пред “Търговията” няма да говорим. Примери много как Общината и управляващите НЕ РАБОТЯТ ЗА ГРАДА и трябва да зададете въпросите към тях, макар и реторични. Не им ги спестявайте, защото ни омръзна да слушаме оправдания, а са избрани да намират решения и да защитят приза СПА, защото в момента сме ЗАСПА, иначе на думи и фукни нямаме равни.
Тодор Радойчев

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води