Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.06.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.06.12
Публикувано 2012-06-19 09:22:44 от темпо

КАМЕРИ Мобилните камери за видеоконтрол в област Пазарджик вече са с една повече. Към досегашните три мобилни камери Областната дирекция на полицията прибави още двеа. На територията на нашата област има и една стационарна станция за видеонаблюдение, която е на 86 км на магистрала “Тракия”. Целта на видеоконтрола е да се повиши безопасността на движение по пътищата. Шофьорите ще трябва да се съобразят с по-големия контрол, който съвпада с началото на летния сезон и ученическата ваканция. Новите две камери ще работят на териториите на общините Пещера и Панагюрище.


ПОРЪЧКА Община Велинград обяви обществена поръчка за доставка на строителни материали. Стойността на поръчката, за която миналата година няколко пъти не бе намерен доставчик, е 198 960 лева, а продължителността - 12 месеца. Откритият конкурс ще се проведе на 31 юли 2012 г.

КЪРЛЕЖИ Общината предприе действия за обезпаразитяване на тревните площи в центъра на Велинград. На 11 юни градинките бяха напръскани с препарати против кърлежи, което е особено необходимо на фона на големия брой бездомни кучета и летните жеги.

СЪД Районен съд - Велинград ще участва в проект за повишаване на капацитета за международно сътрудничество. Проектът е спечелен от Окръжен съд - Пазарджик и се финансира с 274 048 лева от Оперативна програма “Административен капацитет”.

ПОЖАРИ На Милеви скали вече работи камера, която следи за горски пожари. Съоръжението е монтирано от Горско стопанство - Пазарджик и осигурява информация от територията на три общини - Пазарджик, Велинград и Ракитово. Така ще се подпомогне бързата реакция на пожарникарите и горските служители при очакваните летни горски пожари.

ВРАЖАЛЕЦ Актьорът Стефан Рядков е изпълнител на главната роля в комедията “Вражалец” на С.Т. Костов. Постановката на Благоевградския драматичен театър “Никола Вапцаров” ще видим във Велинград на 19 юни на сцената на читалище “Отец Паисий”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай