Велинград - online - Започнаха първенствата по плуване 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Започнаха първенствата по плуване
Публикувано 2012-06-26 08:57:34 от темпо

От 23 юни стартираха летните държавни лични отборни първенства по плуване на 50-метров басейн. Те ще се проведат в шест възрастови групи.
Първият старт мина още през уикенда, когато във Варна се проведе Държавното лично отборно първенство за деца на 9-10 години. В него от двата велинградски плувни клуба ПК „”Белмекен” и ПК „”Чепинец” само вторият взе участие. В морската столица стартираха 409 плувци от 38 клуба.
ПК “Чепинец” участва само с трима състезатели заради финансови затруднения, съобщи треньорът Христо Доксинов. Въпреки това велинградските плувци се представиха достойно на това силно състезание. Заварин Балтаджиев зае осмо място на 50 м свободен стил в конкуренцията на 210 плувци. Йордан Шуманов е 12-ти на 200 м съчетано и 13-ти на 50 м бруст. Силно първо държавно първенство записа Георги Целев, който стана 15-ти на 50 м бруст и успя да постигне първо време при 9-годишните плувци.
На 30 юни и 1 юли отново във Варна е стартът във възрастовата група до 11 години, като се очаква в него да взеват участие двата велинградски клуба. Седмица по-късно е надпреварата при 12-годишните, която ще се проведе в Чучулигово. Между 13 и 15 юли е най-очакваният старт - Държавното лично отборно първенство за мъже и жени в София, а седмица след него е състезанието за юноши и девойки младша възраст. Последният старт от летните състезания ще бъде между 27 и 29 юли, когато сили ще мерят старшата възраст.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води