Велинград - online - ПОЩА: Въпроси след половин година чакане 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПОЩА: Въпроси след половин година чакане
Публикувано 2012-06-26 09:20:38 от темпо

Здравейте, На 25 ноември миналата година ви изпратих снимки за последствията от прекарване на водопровод за топла вода за новостроящ се хотел. Реакцията не закъсня и във вестника се появи статия за проблема. Ще си позволя половин година по-късно да се опитам да поставя проблема отново.
С общи усилия на живеещите в района успяхме да почистим илиците от тоновете оставени пръст и боклуци. Служителите на “Еко Титан” проявиха разбиране и извозиха огромната купчина струпана на ул. “Гоце Делчев”. След зимата и падналите дъждове лъснаха на показ последиците от некачественото асфалтиране, които можете да видите от приложените снимки.

Иска ми се чрез вас живеещите в района да поставят няколко простички въпроса до управляващите общината:
- Какви мерки се предприеха след публикацията във вестника и входираната в общината жалба от живеещите покрай разораните улици?
- Дупките, които виждате на снимките, достатъчно дълбоки ли са вече, за да се накара калпавия изпълнител да възстанови асфалтовото покритие във вида преди прекарването на тръбата или ще изчакате в тях да пропадне дете с велосипед или майка с детска количка, за да се вземат мерки?
- Бихте ли посочили поименно служителите осъществили “контрола” по възстановяването на асфалтовото покритие, за да знаем на кого да “благодарим” за непрекъснато разширяващите се дупки и да попитаме ръководството на общината потърсена ли им е отговорност за несвършената работа. Толкова ли е богата вече общината, че допусна наскоро изкърпени и преасфалтирани улици поради неизвършен контрол от нейни служители да заприличват все повече на горски пътища?
- Дали пък фирмата изпълнител на проекта и съответните служби от общината не очакват от живеещите покрай зейналите дупки, след като се напънаха и изчистиха оставената пръст и боклуци, да вземат, че и да запълнят за своя сметка с асфалт оставените дупки?
Иван Муртин, ул. “Мир 13” А
Бел. редакцията: Както и преди половин година, сме в очакване на отговор от общината и сме готови своевременно да го публикуваме.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води