Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.06.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.06.12
Публикувано 2012-06-26 09:37:09 от темпо

ПОДПИСКА Доста велинградчани проявиха интерес и подкрепиха подписката, с която се иска насрочване на референдум за бъдещето на АЕЦ “Белене”.


ВОДА Кметът Иван Лебанов издаде заповед, с която разпореди поливането на личните дворове да бъде ограничено в интервала от 22 часа вечер до 6 часа сутрин. Това се налага, тъй като с настъпването на летния сезон рязко се увеличава потреблението на питейна вода за поливане. За да се избегне опасността от недостиг и режим на водата, от общината приканват велинградчани да използват за поливане часовете на нощта.

СЕСИЯ Съветниците ще проведат редовната сесия за юни на 28 юни, четвъртък. Първоначалните намерения заседанието да бъде изнесено в Драгиново няма да бъдат осъществени и сесията ще се състои в голямата зала на общината при дневен ред от 34 точки.

САЙТ Община Велинград възстанови своя сайт, който е с познатия адрес velingrad.bg. В продължение на месеци поради финансови проблеми сайтът не работеше, а след това се качваха само спешни съобщения. Сега интернет-страницата има нова визия.

ДЪРВЕСИНА на 26 юни Община Ракитово ще проведе търг за продажба на дървесина от временния склад “Дъното” край Дорково. За петте пакета дървесина имат право да играят само местни търговци, които отговарят на изискванията на Наредбата за възлагане на дейности в горски територии. Дървесината е от общинските гори, а търгът ще бъде с тайно наддаване.

ПЪТ На 25 юни бе направена символичната първа копка на ремонта на второстепенния път Батак - Доспат. Със средства от Оперативна програма “Регионално развитие” това лято ще бъдат рехабилитирани над 25 километра от пътната отсечка. На старта на ремонта присъстваха представители на Агенция “Пътна инфраструктура”, ОПРР, областните и местни власти.

ХОР Градският хор “Николай Гяуров” към читалище “Отец Паисий” взе участие във фестивал на хоровото пеене в Габрово. За представянето на нашите хористи на 23 и 24 юни - в следващия брой.

СЦЕНА Стефан Рядков (в средата) изигра главната роля в пиесата “Вражалец” на Ст. Л. Костов, с която Благоевградският театър гостува на велинградска сцена в читалище “Отец Паисий” на 19 юни.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води