Велинград - online - Нови приятели и нови мечти за дневен център “Надежда” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нови приятели и нови мечти за дневен център “Надежда”
Публикувано 2012-07-03 09:41:41 от темпо

Сутринта на 27 юни новата лятна сцена в парка до бившето Лятно кино оживя, изпълнена с усмивките и вълненията на възпитаниците и персонала на Дневния център за деца и младежи с увреждания “Надежда” и на техните приятели. За първи път бе организиран концерт под наслов “Децата на дневния център и приятели” и той се превърна в незабравимо изживяване и за участниците, и за публиката.

Поетесата Боряна Стаева - един от големите и верни приятели на Дневния център, нарече работещите там “героичен екип”. Това определение може да прозвучи пресилено единствено на човек, който не е бил сред присъстващите на концерта. Децата и техните ръководители се раздадоха във всеки танц, песен, игра и изпълнение, доказвайки колко много са научили и как умеят да се забавляват. Публиката, сред която бяха председателят на Общинския съвет Дияна Кехайова, директорките на ОДК Марияна Зинкова и на Бюрото по труда Анна Коева, екипът на отдел “Закрила на детето” начело със Сашка Жекова, изпрати всяко от изпълненията в програмата с аплодисменти и нескрити сълзи.
Голямата цел на концерта беше дневен център “Надежда” да намери нови приятели и тя бе изпълнена. Директорката Величка Симеонова благодари на всеки от тях: на водещите Ивето и Ани, на Венелин - възпитаник на музикална школа “Звънче”, на малките чаровници от спортен клуб “Импулс” Дари и Ани, на старата приятелка Кари. “Радваме се, че не сме сами, а приятели си имаме добри. За пореден път доказваме, че заедно можем повече. Очакваме протегната ръка и в бъдещи наши начинания.”, каза г-жа Симеонова.
Във финалния танц се включиха и много хора от публиката, а един гълъб отлетя в небето като символ на надеждата, която осмисля всеки ден в център “Надежда”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води