Велинград - online - Според декларациите пред Сметната палата: И през 2011 г. властимащите не са забо 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Според декларациите пред Сметната палата: И през 2011 г. властимащите не са забо
Публикувано 2012-07-03 09:56:57 от темпо

Сметната палата обяви декларациите, които заемащите висши държавни длъжности са длъжни да попълнят за изтеклата 2011 г. Ето факти от декларациите на властимащите:
Вицепрезидентът Маргарита Попова, която е родом от Велинград, е обявила банкови влогове от 141 972 лева и 32 193 евро, като произходът на средствата е от заплати и обезщетения. Освен това г-жа Попова е декларирала 6267 лева възнаграждения за участия в заседанията на Висшия съдебен съвет за времето, когато беше министър на правосъдието.

Депутатът от ГЕРБ Ангел Даскалов е посочил в декларацията си, че през 2011 г. е закупил за 1430 лева 1/2 идеална част от 500 кв.м. парцел в местността “Тупавиците” на територията на община Ракитово. През изтеклата година той е придобил и лек автомобил БМВ за 25 370 лева със средства от заплата.
Кметът на община Велинград Иван Лебанов, заместниците му Георги Янчев, Атанаска Хрисчева и Исмет Бабучи и председателят на Общинския съвет Дияна Кехайова са подали само уведомления - това означава, че през 2011 г. в тяхното имуществено състояние не са настъпили промени, подлежащи на деклариране. Единствено зам.-кметът Мустафа Джамбаз е подал декларация, в която за 2011 г. е отразил закупуването на колесен трактор Янмар за 3600 лева и 15 000 лева налични средства.
Според декларацията на кмета на Община Ракитово Любомир Петков през 2011 г. той се е сдобил с автомобил Роувър за 4600 лева. Г-н Петков е декларирал общо 34 000 лева доходи от стопанска дейност и дялов капитал в “НАЙС-КТ” ООД. Заместник-кметовете също са подали декларации: Димитър Топалов е декларирал банков заем, Красимир Вандев 5000 лева доходи от стопанска дейност и дялов капитал в “Интер Трейд” и “К и Т Трейдинг”, Тодор Тодоров - дялов капитал от “К и Т Трейдинг”. Председателят на местния парламент Валентин Хаджимосков е обявил банков заем.
От представителите на съдебната власт в Районен съд - Велинград съдиите Атанас Атанасов и Ваня Тотолакова са подали пред Сметната палта само уведомления. Председателят на съда Веселин Петричев е декларирал покупка на 1/2 от къща с двор, съдия Наташа Даскалова е обявила 600 лева от наеми, съдия Петя Георгиева през 2011 г. е наследила апартамент в Пазарджик и идеални части от къщи в Черногорово и Сбор.
Районният прокурор Елена Малинова е декларирала 18 000 лева налични средства и депозит 1200 лева, прокурор Асен Василев влог от 5500 евро и банков заем, прокурор Асен Палавеев - банков заем.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води