Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.07.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.07.12
Публикувано 2012-07-03 10:04:05 от темпо

АВАРИЯ Няколко големи аварии оставиха без вода в продължение на денонощия части от Велинград. В началото на изминалата седмица без вода беше част от кв. Каменица, а след това авария във водоемите при кв. “Зайче блато” лиши от вода част от кв. Лъджене. От “ВКТВ” съобщиха, че се работи денонощно за отстраняване на авариите и възстановяване на водоснабдяването, но проблемите със старата ВиК мрежа са постоянни.


РАКИТОВО Общинският съвет на Ракитово проведе редовна сесия на 29 юни. Съветниците взеха решения за създаване на общинско предприятие “Център за услуги в домашна среда”, приеха нова наредба за гробищните паркове, измениха наредбата за местните данъци, одобриха искане на църквата в Костандово “Св.св. Константин и Елена” за безвъзмездна финансова помощ и гласуваха разпоредителни сделки с общинско имущество.

ДПС На отчетно-изборно събрание на 23 юни общинската организация на ДПС във Велинград избра за свой председател Мустафа Джамбаз, който в момента е заместник-кмет на общината. Досега поста заемаше общинският съветник Али Мареков.

ПОРЪЧКА Община Ракитово стартира обществена поръчка по проекта за енергийна ефективност в две детски градини и Оздравителното училище. Конкурсът ще се проведе на 30 юли 2012 г., стойността на проекта е 656345 лева, а продължителността 4 месеца.

ТЕАТЪР Кърджалийският драматичен театър “Димитър Димов” игра пред велинградска публика на 25 юни. В салона на читалище “Васил Левски” актьорите Сашо Дойнов и Николина Харизанова представиха комедията “Мъжът и жената интимно”.

РОТАРИ На 30 юни на Цигов чарк се състоя традиционната церемония по смяна на президента на Ротари клуб - Велинград. Досегашният президент д-р Илза Попова предаде поста на Стоян Поптомов, който ще е начело на клуба в продължение на една година.

“УСПЕХ” На 28 юни в Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Алеко Константинов” се проведе Парад на извънкласната дейност. Представена бе работата на всички клубове, създадени по проект “Успех”, след което бяха връчени и дипломите на завършващите гимназията. Същия ден в училището се състоя и практическо обучение за действие при пожар.

От редакцията: по технически причини броят е приключен редакционно на 29 юни 2012 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води