Велинград - online - Жена победи в играта “Познай победителите и спечели!” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Жена победи в играта “Познай победителите и спечели!”
Публикувано 2012-07-10 07:58:02 от темпо

След края на “Евро 2012”, когато станаха известни крайните резултати от футболната надпревара, дойде време и за финала на нашата игра. Според нейния регламент участниците трябваше да познаят новия шампион на стария континент, двата отбора - финалисти и името на голмайстора (при повече футболисти с еднакъв брой голове, всяко посочено име на такъв играч е верен отговор). Всеки правилен отговор носеше точки на участниците, а максималният брой беше 30 т.

Няма участник, прогнозирал точно всички верни възможности: Испания - шампион, Испания и Италия - финалисти и голмайстори с по 3 гола един от следните: Дзагоев (Русия), Гомес (Германия), Роналдо (Португалия), Манджукич (Хърватия), Балотели (Италия) и Торес (Испания).
Победител в играта стана Веселка Иванова, която участва с два талона и събра за всеки от отговорите по 23 (10+5+8) т. Тя позна на два пъти, че шампион ще бъде отборът на Испания, като е посочила точно и двама от голмайсторите - Роналдо и Гомес. Единственият пропуск е в отборите-финалисти, където е предположила Испания и Германия, вместо Италия. Г-жа Иванова ще получи като награда талон за пазаруване на стойност 30 лв. в “Бургер хаус”.
Двете втори награди (талон за пазаруване на стойност 10 лв. в “Бургер Хаус)”, спечелиха с еднакъв брой точки (по 13=0+5+8) участниците Магдалена Бизева и Лъчезар Велков. И двамата са посочили неправилно като шампион Германия, познали са единия финалист - Испания и са определили един от голмайсторите - Гомес. Лъчезар е участвал с оyе един талон, където е посочил правилно и още един голмайстор - Роналдо.
Победителите в играта могат да получат своите награди в редакцията на в. “Темпо” от 10 до 13 юли, всеки работен ден между 9.00 и 15.00 ч.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай