Велинград - online - Божана Маркова с най-добрата репортажна снимка на 2011 г. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Божана Маркова с най-добрата репортажна снимка на 2011 г.
Публикувано 2012-07-17 09:33:18 от темпо

На 10 юли 2012 г. в Националната художествена галерия в София официално бяха обявени резултатите от десетото издание на конкурса “Снимка на годината - България 2011” и бе открита изложбата с наградените и допуснатите до последния кръг снимки. В десетото издание на конкурса, организиран от “Канон България”a, участваха повече от 210 автори с над 1900 снимки. Сред тях са едни от най-известните имена на фотографската общност в България. Като почетен гост на събитието на годината присъстваше и Н. Пр. Макото Ито, извънреден и пълномощен посланик на Япония в Република България

Жури в състав: Иво Хаджимишев, Борис Данаилов, Явор Попов, Венета Захариева, Максим Минчев, Станка Желева и Георги Лозанов подбра близо 160 творби, които са изложени в Националната художествена галерия от 10 юли до 15 август 2012 г.
Безапелационно жури и публика отсъдиха за най-добра фотография в раздел “Репортажна фотография” снимката “Картофени ниви край Велинград” на Божана Маркова. Божана Маркова живее във Велинград вече 25 години и е собственик на Рекламна агенция “ЕЛЕФАНТ”. Занимава се от години с фотография и участва в различни форуми, като през 2011 г. спечели и голямата награда на “Фотофиеста”.
Националната художествена галерия и “Канон България” организират националния фотоконкурс “Снимка на годината”, за да стимулират заниманието с фотография като изкуство и да създадат условия за обогатяване на фонда на галерията с творби на съвременната българска фотография.
Изложбата от НХГ ще бъде представена на “Аполония” от 30 август до 8 септември 2012 в Созопол. Председателят на журито Иво Хаджимишев и “Канон България” изявиха желание през зимните месеци изложбата да бъде представена във Велинград и Пазарджик.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай