Велинград - online - Аплодисменти за театралната формация на ОДК 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Аплодисменти за театралната формация на ОДК
Публикувано 2012-07-17 09:39:57 от темпо

Да запомним тези имена: Никол Манова, Лиляна Неделчева, Мартина Апостолова, Ани Гаргова, Ива Дебелушина, Сара Гушевилова, Нели Кацарова, Жана Томчева, Петър Илинов, Лазар Лазаров. Това са актьорите от театралната школа към Общинския детски комплекс, които на 9 юли взривиха салона на читалище “Отец Паисий” със своята постановка “Женско царство”. Да запомним имената им, защото пред тях има голямо бъдеще на театралната сцена!

Ръководител на театралната школа е г-жа Иванка Дебелушина, която заслужава специални адмирации за спектакъла: за избора на толкова подходяща за младежката аудитория пиеса като “Женско царство” на Ст. Л. Костов; за сполучливата адаптация на класическия сюжет и текст, които звучат от сцената в напълно съвременен и близък до публиката вариант; за режисьорското умение да извади на показ най-силните страни на своите талантливи и въодушевени млади актьори.
В ролите на властните жени и унижените мъже момичетата и момчетата от театралната формация на ОДК сътвориха една истински забавна комедия, в която се раздадоха с присъщия на младостта им ентусиазъм и със забележителни за младостта им артистични умения. В борбата между женското царство и мъжката сила победи любовта - точно така, както обичайно става и в живота.
Специална роля в тази театрална вечер имаше и публиката, на която г-жа Дебелушина благодари с поклон. Подкрепата на всички присъстващи сякаш даде крила на младите таланти и дано все така окрилени продължат своите изяви на театралната сцена.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай