Велинград - online - Седмичен обектив 17-23.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Седмичен обектив 17-23.07
Публикувано 2012-07-17 10:12:43 от темпо

ПРАЗНИЦИ - ФИНАЛ “Това е България” показаха с музика, песен и танц талантливите изпълнители от фолклорния ансамбъл “Българе”. На 15 юли вечерта кметът Иван Лебанов официално закри юбилейните 40-ти Празници на културата във Велинград, а техният финален акорд бе спектакълът “Това е България”, който ансамбълът изпълнява с успех вече десета година у нас и в чужбина. При 31-градусова жега танцьорите представиха музикални и танцови картини на седемте етнографски области на страната. Гайдарят Веселин Кузмов спечели аплодисментите на многобройната публика с виртуозно изпълнение на “Лятно време” на Гершуин.


ПРАЗНИК В деня на Света Марина 17 юли велинградският филиал на “Специализирани болници за рехабилитация” ще отбележи своя празник, който съвпада и с 50 години от създаването на балнеолечебното заведение. По повод 50-годишния юбилей ще бъде поставен паметен знак на благодарност към всички лекари и медицински работници, работили за създаването и утвърждаването на болницата.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ С окончателно решение, което не подлежи на обжалване, Административният съд в Пазарджик потвърди паричните глоби, наложени от Комисията за защита на личните данни на “Етон” АД. Фирмата, която стопанисва “Гранд хотел Велинград”, е наказана заради съществуващото на много места в хотела видеонаблюдение, което не е сигнализирано с табели за посетителите.

КОРАН В неделя, 15 юли, в голямата зала на Община Велинград се проведе Седмото национално състезание за хафъзи и художествено четене на Корана, организирано от Главното мюфтийство. На откриването присъстваха кметът на общината Иван Лебанов, главният мюфтия Мустафа Хаджи, посланиците на Палестина и Пакистан и много духовници. Състезанието протече в 5 категории, като възрастовата граница на участниците е до 35 години.

ДОРКОВО В Дорково тече усилена подготовка за тазгодишния четиринадесети поред международен фестивал на автентичния фолклор. Събитието, което събира ансамбли от цялата страна, ще се проведе от 27 от 29 юли. Тази година домакините чакат гости от Холандия, Сърбия, Словения, Полша, Хърватия и Унгария.

ПРОБЕГ Световният пробег на хармонията и тази година е включил в маршрута си Велинград. Международната щафета, която насърчава приятелството и разбирателството между народите, ще премине през нашия град на 22 юли.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води