Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.07.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.07.12
Публикувано 2012-07-24 09:35:18 от темпо

ПОЖАР В горещия следобед на 22 юли пламна пожар близо до индустриалната зона на Велинград. Изгорели са две селскостопански постройки и животни. Причините и щетите все още се изясняват.


ПОСТ Общинският председател на БСП Георги Янчев бе избран за заместник-председател на областното ръководство на партията. В новия мандат областен лидер на БСП - Пазарджик отново е Георги Мърков от Септември, който спечели състезанието за поста с бившия областен управител Ангел Чолаков. Тримата заместник-председатели наред със зам.-кмета на Велинград Георги Янчев ще бъдат депутатът Георги Петърнейчев и кметът на с. Добровница Гурко Митев.

ДЪЛГ Община Ракитово организира обществено обсъждане за поемане на дългосрочен кредит в размер на 3 036 287 лева. Парите са за осъществяване на два големи проекта - за енергийна ефективност на учебни заведения и за палеонтологичното находище и крепостта Цепина край Дорково. Общественото обсъждане е насрочено за 25 юли 2012 г. от 15 часа в залата на общината.

РЕМОНТ От 1 август ще започнат ремонтни дейности в няколко дирекции “Социално подпомагане” на територията на Пазарджишка област, включително дирекцията във Велинград. Независимо от ремонтите потребителите ще бъдат обслужвани без прекъсване, гарантират от социалните служби.

ГОСТ Посланикът на Индонезия Бунян Саптомо посети Велинград и се срещна с кмета Иван Лебанов. Гостът е споделил, че е очарован от природата и минералните води на курорта, а желанието му е да работи за устойчиви връзки между Индонезия и България в областта на икономиката, културата и туризма.

ГЛОБА Още един хотел във Велинград е глобен от Комисията за защита на личните данни. Тя наложи глоба от 2000 лева на хотел “Зора” заради неподадено заявление за работа с лични данни.

КОНЦЕРТ На 25 юли 2012 г., сряда, в салона на читалище “Отец Паисий” ще се състои концерт на руската певица Наталия Сорокина. Организатори са Националното движение “Русофили” и велинградското сдружение “Русофили”, които канят велинградчани и гостите на курорта да посетят концерта.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай