Велинград - online - 7 общини в “Чиста Горна Марица” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

7 общини в “Чиста Горна Марица”
Публикувано 2012-07-31 09:38:12 от темпо

На 24 юли 2012 г. във Велинград се проведе среща между представители на общините Велинград, Септември, Брацигово, Белово, Батак, Лесичово, Ракитово. Община Велинград бе представена от кмета Иван Лебанов и заместниците му Георги Янчев, Исмет Бабучи и Мустафа Джамбаз.

На срещата бе подписан протокол за намерение и съгласие седемте общини да учредят сдружение в обществена полза по Закона за юридическите лица с наименование “Чиста Горна Марица”. Целта на сдружението е да обяви обществена поръчка за изработване на цялостен проект “Чиста Горна Марица” и да кандидатства за финансиране от Кохезионния фонд на ЕС, Оперативна програма “Околна среда”. Обхватът на регионалния проект включва изграждането на пречиствателни съоръжения за отпадъчни води (ПСОВ) и реконструкция и доизграждане на канализационните и водопроводните мрежи.
Всички страни се споразумяха да предложат на предстоящо заседание на своите общински съвети да им бъде даден мандат да участват в учредяване на регионалното сдружение и да извършат всички необходими и задължителни действия и процедури съобразно изискванията на българското и европейското законодателство за изпълнение на проекта “Чиста Горна Марица”. На сесията си на 26 юли Общинският съвет на Велинград даде съгласие за участието на нашата община, след като кметът Иван Лебанов обясни, че към момента това е шансът ни за проект за водния цикъл.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола