Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.07.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.07.12
Публикувано 2012-07-31 10:02:31 от темпо

ДИРЕКТОР Регионалният инспекторат по образованието в Пазарджик проведе конкурси за директори на 11 общински училища в областта, включително за СОУ “Св.св. Кирил и Методий” във Велинград. На 27 юли бяха обявени крайните резултати: г-жа Ани Василева, която досега бе временно изпълняваща длъжността директор на училището, спечели конкурса и остава като титуляр на поста.


ПОРЪЧКА Община Велинград за втори път стартира обществена поръчка за избор на изпълнител по проекта за реконструкция на водопроводната мрежа в Грашево и Мечо корито. Обжалването на първата процедура приключи и за 12 септември 2012 г. е насрочен нов открит конкурс. Поръчката, финансирана по Програмата за развитие на селските райони, е с прогнозна стойност 5 015 928 лева.

РЕКИ Със заповед на областния управител е обявена обществена поръчка за почистване на коритата на реките Чепинска, Стара и Яденица. Конкурсът ще се проведе на 17 август 2012 г., а стойността на поръчката е около 125 000 лева. Предвидено е цялостно почистване на речните корита от растителност, дървета и наноси, за да се избегне риска от наводнения.

ПАМЕТНИК Във връзка със 100-годишнината от Балканската война в Ракитово ще бъде издигнат паметник на ген. Стилиян Ковачев. През изминалата седмица авторът проф. Крум Дамянов и кметът Любомир Петков проведоха среща, на която са уточнили местоположението на паметника в центъра на Ракитово.

БАЛ Община Ракитово възражда прекъснатата за няколко години традиция за провеждане на Горски бал. Балът ще се проведе на 25 август, а за участие в традиционния конкурс за Царица на гората могат да се запишат момичета от 16 до 21 години. Общината е намерила и спонсори, които ще подкрепят Горския бал.

АНГЛИЙСКИ Безплатният мини курс по английски език за начинаещи, който ирганизира проф. Елка Тодева, ще започне на 1 август, сряда. Сборният пунк за желаещите е в 17 часа пред Къщата на Цвета във Велинград.

РАЛИ На 4 и 5 август ще се проведе планинското автомобилно състезание “Пещера”. В двата дни ще бъде забранено движението на автомобили в участъци от пътя Пещера - летовището “Свети Константин”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай