Велинград - online - През август - гратисен период и награди от “ВКТВ” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

През август - гратисен период и награди от “ВКТВ”
Публикувано 2012-08-07 10:09:24 от темпо

Този август общинската фирма “ВКТВ” реши да заложи на изпитания метод на “тоягата и моркова”, за да търси решение на част от финансовите си проблеми.
Управителят на “ВКТВ” Борис Голомехов обяви, че дружеството има доста несъбрани вземания и вече са заведени 14 дела срещу н еизрядни длъжници - и физически, и юридически лица. Успоредно със санкциите за тези, които дължат пари на фирмата, вече са факт и първите награди за лоялните клиенти.
На 2 август във “ВКТВ” бе изтеглена томболата, която фирмата обяви преди два месеца за всички свои абонати, които плащат сметките си за вода в рамките на текущия месец. В урните имаше около 3500 талончета на такива изрядни клиенти, а имената на печелившите изтегли 3-годишният Ерол Ходжов, син на заместник-председателя на Общинския съвет и служител на “ВКТВ” Реджеп Ходжов. В комисията, която проведе томболата, участваха управителят Борис Голомехов, Веселин Пещерски и Димитрия Цекова.
Голямата награда от томболата се падна на Георги Боянов Табаков. Първоначално от “ВКТВ” обявиха, че наградата ще бъде предметна, а на самото теглене стана ясно, че от фирмата логично са избрали пералня - уред, който работи с вода. Още същия ден печелившият Георги Табаков получи пералнята на стойност 500 лева. Другите две награди от томболата бяха ваучери за вода: Варя Хаджиева спечели ваучер за 100 лева, а Ангелина Антева ваучер за 50 лева. Така за първи път общинското дружество насърчи по подобаващ начин хората, които редовно си плащат сметките. През септември ще мислим за нова томбола с награди, каза г-н Голомехов.
А до 20 август 2012 година “ВКТВ” обявява гратисен период , в който жителите на община Велинград могат да отстранят незаконните отклонения в собствените си имоти и да поставят водомери там, където няма такива. Проверките показват огромен брой такива нарушения. Преди седмица в Грашево от 15 проверени клиенти на “ВКТВ” са открити 15 нередовни, а в Мечо корито при 4 проверени отново всички са били нередовни. Ако се приложи законовата санкция, всеки от нарушителите трябва да плати 250 лева глоба, 20 лева за възстановяване и разхода за вода за едногодишен период назад, който е 998 кубика за тръба 1/2 цол и 2246 кубика вода за тръба 3/4 цола.
В рамките на гратисния период собствениците могат да отстранят незаконните отклонения в имотите си за своя сметка. Закупуването на водомер с холендри ще им струва 42 лева, а откриването на партида във “ВКТВ” - 27.55 лева. Отсрочката до 20 август важи и за кметствата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води