Велинград - online - Три фестивални дни обещават много музика и забавления 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Три фестивални дни обещават много музика и забавления
Публикувано 2012-08-14 09:16:07 от темпо

От 16 до 19 август за втора поредна година във Велинград ще се проведе Международният фестивал на музикалния филм “Николай Гяуров’2012”. Жури в състав Йордан Детев - директор на фестивала, Константина Гуляшка и Снежана Велева вече селектира филмите, които ще участват в конкурса.

Откриването на фестивала ще бъде на 16 август от 11 часа пред бюст-паметника на Николай Гяуров пред общината. След това в къща “Цвета Шуманова” започват прожекциите на филмите от конкурсната програма, а вечерта фестивалът ще се прехвърли на площад “Николай Гяуров”, където от 20.30 часа гражданите и гостите на града ще могат да видят филм-операта “Отело” на Франко Дзефирели с участието на Пласидо Доминго в ролята на Отело и Катя Рачирелли в ролята на Дездемона.
Във всеки от фестивалните дни ще има следобедни прожекции от 17 часа в къща “Цвета Шуманова” и вечерни от 20.30 часа на площад “Николай Гяуров”. На 18 август на лятната сцена в парка при хотел “Рич” ще се проведе музикално детско утро с Българското национално радио, включващо анимации по популярни детски песнички.
На 18 август вечерта от 20.30 часа на площад “Николай Гяуров” ще бъде награждаването на отличените филми и официалното закриване на фестивала. Отново най-голямата награда ще е статуетка на маестро Ставри Калинов. Тазгодишният Международен фестивал на музикалния филм ”Николай Гяуров’2012” ще завърши с концерт на ансамбъл “Пирин” и юбилеен спектакъл “50 години БНТ”.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води