Велинград - online - Проектът “Светът е сцена...” пропуска това лято 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Проектът “Светът е сцена...” пропуска това лято
Публикувано 2012-08-14 09:17:40 от темпо

Стартира обществената поръчка по проекта “Светът е сцена, а всички ние сме актьори”. По този проект община Велинград спечели финансиране от Оперативна програма “Регионално развитие” на 30 юни 2011 г. Очакваше през това лято вече да са факт първите от предвидените събития, тъй като продължителността на проекта е 2 години. Към момента изпълнението на проекта закъснява, а откритият конкурс за избор на изпълнител е насрочен за 25 септември 2012 г.

Общата стойност на проекта е 372 667 лева, а обществената поръчка е с прогнозна стойност 158 160 лева. Поръчката е за избор на доставчик на услуги за организиране на иновативни културни събития във Велинград, в които според замисъла на проекта ще участват професионалисти и аматьори.
Събитията са в 4 модула - кино, музика, театър и фотография. За организацията на всеки от модулите има специфични изисквания. В модул “Театър” ще участват 8 професионални актьори и поне 30 аматьори. Предвидена е доставка на сценични костюми, перуки, грим и т.н. Модул “Музика” ще е посветен на Николай Гяуров и в него професионални оперни певци щи обучават около 60 аматьори. За модул “Кино” ще има доставка на специализирана техника, а фотографският модул предвижда уъркшоп с двама професионални фотографи и изложба в пешеходната зона.
Според проекта събитията трябва да видим на велинградска сцена в рамките на 4 дни през месец август на 2012 и 2013 година. Засега обаче се очертава забавяне във времето, тъй като проектът едва ли ще тръгне преди да мине обществената поръчка.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай