Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.08.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.08.12
Публикувано 2012-08-14 09:47:23 от темпо

ИЗВЪНРЕДНО Съветниците се събраха на извънредно заседание на 8 август 2012 г. Спешната сесия се наложи заради участието на общината в проекта “Устойчиво и интегрирано развитие на Велинград”. Общинският съвет упълномощи кмета Иван Лебанов да подпише запис на заповед във връзка с междинните плащания по проекта, чиято стойност е около 500 000 лева.


ВОДИ Местният парламент даде съгласие за прокопаване на две водопровода за минерална вода. Единият водопровод ще се прави от “Голден груп” ООД за отопление на цветните оранжерии на фирмата на ул. “Евлоги Георгиев”. Общинският съвет гласува на “Голден груп” разрешително за водовземане на минерална вода от сондаж “Власа”. Съгласие за прокарване на водопровод за минерална вода получи и “КИК” ЕООД за хотел в кв. Чепино (“Попската вила”)

ПЪТ Работниците от фирма “Ремикс”, която е подизпълнител на ремонтните дейности по пътя Юндола - Разлог, от няколко месеца не са получавали заплати и протестират, съобщи БНТ. По случая с неизплатените възнаграждения е сезирана Инспекциято по труда. Проектът за ремонт на пътната отсечка бе спечелен от австрийската фирма “Алпине бау”, която е наела “Ремикс” за подизпълнител. От “Ремикс” твърдят, че австрийската фирма не е превела дължимите суми, а ремонтните дейности по пътя Юндола - Разлог се бавят.

ПРАЗНИК На 15 август своя храмов празник ще отбележи църквата “Успение Богородично” в кв. Лъджене. Голяма Богородица ще бъде чествана и в параклиса на Кара тепе, който също носи името на Божията майка. И в двата храма се организират курбани за здраве.

БЕГЛИКА От 17 до 19 август е тазгодишното издание на “Беглика фест”. събитието край язовир “Беглика” ще бъде открито на 17 август от смолянския оркестър със 101 каба гайди.

ЛОВ Ловният сезон бе открит официално в в събота, 11 август. “Наслука” си пожелаха и членовете на Сдружението на ловците и риболовците във Велинград и Ракитово. Сезонът започна с лов на дребни прелетни птици.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола