Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.08.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.08.12
Публикувано 2012-08-21 21:02:27 от темпо

КРЪСТАВА Тази седмица жителите на Кръстава очакват среща с председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Г-жа Цачева вече прие поканата на кмета Мустафа Еюпов, но първата й визита бе отложена. Посещението в Кръстава е планирано за 21 август.


ПАРЦЕЛИ На 14 август най-после, след няколко отлагания, “тръгна” търгът за продажба на общински парцели на Юндола. Стартът за пореден път демонстрира липса на интерес към предложената от общината земя в курорта, чиято цена бе намалена до 30 лева за кв.м.. Обявени за продан бяха 16 парцела, но само за един се яви купувач - Николай Сарафски от Пазарджик.

СКЛАД На 14 август велинградските пожарникари гасиха пожар в склад за въглища в индустриалната зона на града. Благодарение на бързата реакция огнеборците са спасили окколо 20 тона въглища, складирани на открито.

ПРЕГЛЕДИ Мобилен кабинет за изследване на ХИВ/СПИН работи във Велинград на 14 и 15 август. През първия ден специалистите от Пазарджик направиха анонимни и безплатни консултации и изследвания за заболяването в ромската махала Анезица. На следващия ден мобилната станция на КАБКИС работи пред община Велинград и всеки желаещ получи възможност да се изследва за опасния вирус.

КРЪГЛА МАСА Историческият музей във Велинград започна подготовката за научна кръгла маса по проекта за изследване музикалния и танцов фолклор в Северозападните Родопи и преселниците от и във Велинградско. Научният форум ще се проведе през ноември заедно с партньорите по проекта - Югозападния университет “Неофит Рилски” в Благоевград и Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей към БАН.

СЪБОР Най-големият събор през август в региона ще се проведе през този уикенд в Доспат. Празникът ще бъде в два дни - на 25 и 26 август.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България