Велинград - online - Търсят се успешни проекти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Търсят се успешни проекти
Публикувано 2012-08-28 09:06:43 от темпо

Областен информационен център (ОИЦ) - Пазарджик стартира кампания по събиране на информация за местни проекти, финансирани от Структурните фондове и Кохезионния фонд на Европейския съюз посредством седемте оперативни програми в България, действащи в периода 2007 - 2013 г.: ОП “Регионално развитие”, ОП “Развитие на човешките ресурси”, ОП “Околна среда”, ОП “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”, ОП “Транспорт”, ОП “Административен капацитет” и ОП “Техническа помощ”.

До края на месец август експертите от центъра ще установяват контакти с бенефициенти от област Пазарджик, изпълнили успешно проекти с европейско финансиране, в т.ч. общински администрации, неправителствени организации и частни фирми. Те ще имат възможност да предоставят информация за реализирани от тях проекти с финансовата помощ на ЕС, които ОИЦ - Пазарджик да популяризира като добри практики на информационните събития, които провежда в единайсетте общини от Пазарджишка област и на посетителите в центъра. Целта е информация за успешните проекти да достигне до повече хора и те да се убедят в преимуществата, които дава безвъзмездната финансова помощ от европейските фондове.
Част от критериите, на които трябва да отговаря един изпълнен проект, за да може да се окачестви като добра практика, са чрез него да е въведена нова услуга на съответната територия или нова методология за предоставяне на услуги и работа в организацията. Може също чрез реализацията на проекта мястото да е станало по-красиво или да е облагородена околната среда. Важно условие за добрата практика е проектът да е приключен без финансови корекции.
Всеки бенефициент, който желае да бъде включен в базата данни на ОИЦ – Пазарджик може да изпраща информация за свои успешни проекти на електронната поща на центъра oic.pazardzhik@gmail.com или на адрес 4400 Пазарджик, бул. “България” 2.
Анна Генчева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай