Велинград - online - В Ракитово избраха Царица на Гората 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В Ракитово избраха Царица на Гората
Публикувано 2012-08-28 09:29:19 от темпо

Ученичката Николета Керакова стана Царица на гората 2012 г. в Ракитово на традиционния горски бал, който се проведе на 25 август в местността Парка. Николета е почти на 16 г. и е ученичка в СОУ “Св. Кл. Охридски” - Ракитово. Мечтае да следва фармация. Първа подгласничка стана Мария Ангелова, а трета се нареди Кристияна Сестримска.

Балът бе открит лично от кмета на общината Любомир Петков. За веселото настроение преди избора на царицата се грижеше трио “Бор”, а аниматор развличаше гостите и не ги оставяше да скучаят. Загрявка за големия конкурс беше и изборът на Мини мис Царица на гората, в който се включиха над двадесет малки принцеси.
Журито бе с председател зам.-кмета на общината Тодор Тодоров и членове Валентин Хaджимосков - председател на Общински съвет - Ракитово, Катя Гелина - журналист, Елена Зарева - ПР на общината и Лилия Загурска от „Кей ем ком”, която замести представителя на спонсорите Димитър Янушев заради конфликт на интереси.
Организирането на Горски бал в Ракитово е много стара традиция, като първият подобен празник е бил още през 30-те години на миналия век. След това провеждането му е прекъснато и се възстановява отново през 60-те години и така до 2008 година, когато спира да се организира. Балът се нарича горски, тъй като община Ракитово е известна с хубавите си гори. Традиционно организатор на бала е Община Ракитово, но тази година финансирането изцяло бе поето от спонсори.
Елена Зарева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай