Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.08.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.08.12
Публикувано 2012-08-28 09:50:53 от темпо

ПОСТ Филип Ангелов е новият главен финансист на Община Велинград. Той бе представен като титуляр на поста на 20 август 2012 г. Преди това г-н Ангелов бе шеф на офиса на Банка ДСК във Велинград.


СЪРНИЦА Община Велинград обяви обществена поръчка за ремонт на водопровода “Шерифова ливада” и водоема на Сърница. Средствата в размер на 333 200 лева са осигурени от държавната Междуведомствена комисия за възстановяване и преодоляване на последици от аварии. Водопроводната система в Сърница пострада силно при големите студове и обилни снеговалежи през февруари 2012 г. и сега се налагат ремонти. Конкурсът е насрочен за 25 септември 2012 г.

АТРАКЦИИ По проект за развитие на туристическите атракции ще бъдат изцяло ремонтирани пътищата до крепостта Цепина и от Дорково до палеонтологичното находище край селото. Оперативна програма “Регионално развитие” отпусна 800 000 лева, а община Ракитово ще проведе обществена поръчка за избор на изпълнител на 2 октомври 2012 г. Предстои направата на асфалтов път от Дорково до находището с дължина 563 метра, път до крепостта Цепина и изграждане на паркинг пред едноименната туристическа хижа.

ГЪРЦИЯ На 23 август Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” замина на поредното си турне в Гърция. Нашите музиканти ще участват във фестивал в Синдос, а след завръщането си ще отпътуват за ново участие в Турция.

ЕТЪРА Група “Кънтиклу ностру”, в която участват армъни от Велинград и Ракитово с ръководител Никола Янев-Чоли, представи армънска сватба в етнографския комплекс Етъра край Габрово. На 25 и 26 август там се проведе проектът с международно участие “Сватбата - единство и многообразие”. За подготовката и представянето на нашите участници съдейства и етнографът от Исторически музей - Велинград Георги Куманов.

МОРЕ Самодейците от театралния състав и градския хор към читалище “Отец Паисий” са на творчески лагер край морето в Царево. През септември театърът ще поднови репетициите на спектакъла “Работно време”, чиято премиера се очаква в края на месеца.

КАРАОКЕ Вокалната група “Караоке” направи концерт за гостите на Велинград вечерта на 20 август. На сцената на площад “Н. Гяуров” пяха всички възпитаници на Юлиана Ковачева.

РУСОФИЛИ Велинградското сдружение “Русофили” ще организира посещение на традиционния събор на работилите в бившата съветска република КОМИ. Съборът ще се проведе на 8 септември край язовир “Копринка”, а от Велинград ще има осигурен транспорт за желаещите.

СЛЕДОВАТЕЛИ Камарата на следователите в България избра да проведе общото си събрание във Велинград. През октомври тук следователите ще избират свой нов председател и управителни органи.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води