Велинград - online - ПРЯКА РЕЧ: Лесно се обещава, трудно се изпълнява 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРЯКА РЕЧ: Лесно се обещава, трудно се изпълнява
Публикувано 2012-09-04 08:44:04 от темпо

На 22 август, като една от певиците в група “Кънтиклу носту”, отидох при зам-кмета г-н Г. Янчев, за да уточним часа на нашето пътуване до “Етъра”. Той ми заяви, че не може да отпусне автобус, въпреки че преди това е обещал на г-н Г. Куманов да осигури превоз. Аз казах, че ще извикам журналист от София и така разговорът приключи. Появи се г-н Никола Вецов и с него продължихме разговора. Той ме предупреди, че ако извикам журналист, няма да получим повече никакви пари от общината.

За сведение на г-н Вецов групата “Кънтиклу носту” навърши 10 години от създаването си и през този период Дружеството на армъните във Велинград е получило еднократно средства от кмета г-н Лебанов през първия му мандат - за фестивала на армъните, който се проведе във Велинград. Автобус от общината не сме ползвали никога. Интересува ме г-н Вецов ли разпределя средствата на общината къде, как и кой да ги получава. Може би заради дългогодишния стаж, който има в общината и продължава да работи като пенсионер, му е гласувано доверие.
Същия ден заедно с ръководителя на групата Никола Янев отидохме при кмета на община Ракитово г-н Любомир Петков. Той ни изслуша внимателно и разреши проблема, като отпусна автобуса на общината и ни пожела успешно представяне на фестивала.
Искам да благодарим на г-н Любомир Петков от името на група “Кънтиклу носту”, че ни даде възможност да отидем на “Етъра” и да покажем сватбения ритуал “Посрещане на сватовете и забиране на булката” и красивите 100-годишни армънски носии. Г-н Петков, бъдете жив и здрав и все така бързо и точно навреме да разрешавате проблемите на вашите съграждани.
Керана Пишотова, певица от “Кънтиклу носту”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай