Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.12
Публикувано 2012-09-04 09:01:12 от темпо

СЪЕДИНЕНИЕ Националният празник 6 септември - ден на Съединението ще бъде отбелязан във Велинград с официална церемония, която ще започне в 11 часа пред сградата на общината. След това на централния площад за велинградчани и гостите на курорта ще пеят възпитаниците на музикална школа “Звънче”.


СВЕТА ПЕТКА В Света Петка започна разрушаването на частна къща, която е обявена за незаконна с решения на РДНКС и Върховния съд. Премахването на незаконния строеж трябваше да започне на 27 август, но голям брой съселяни на собственика попречиха това да се случи. На 30 август рано сутринта, в присъствието на множество полицаи, собственикът на къщата е решил сам да започне нейното разрушаване.

ДЪРВЕСИНА Община Ракитово насрочи за 11 септември 2012 г. открит конкурс за възлагане добив на дървесина в горските територии, които са общинска собственост. За неотдадените обекти е обявена и втора дата - 14 септември.

РЕКА В Областната управа публично бяха отворени офертите на фирмите, които се състезават в конкурса за почистване на речните корита. Участват 7 фирми, а една от реките, които ще се чистят е “Чепинска”, но са предвидени 12.5 км в участъка след с. Варвара.

БСП Представители на общинските организации на Българската социалистическа партия - Велинград ще посетят на 4 септември връх Милеви скали, където тържествено ще бъде отбелязана годишнината от битката на тази дата през 1944 г., когато войскови и жандармерийски части обкръжават партизанска бригада “Чепинец” и отряд “Ангел Кънчев”. Това е първото от поредицата мероприятия, посветени на 110-годишнината на социалическото движение в Чепинско.

БРАТИСЛАВА Уредникът на Художествената галерия във Велинград Бранко Манушев получи покана и ще вземе участие в международен симпозиум по живопис в столицата на Словакия - Братислава. Срещата на художниците от много европейски страни ще бъде от 1 до 15 септември.

БИЛКИ Експерти от Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пазарджик са извършили проверка на пунктове за търговия с билки. В пункта в Дорково е установено, че работи без регистрация и има количества от забранената за изкупуване зелена шипка. В пункта в Ракитово нарушения не са открити.

РИБОЛОВЦИ 140 любители риболовци са били проверени от Инспекцията по рибарство и аквакултури на 29 август край язовир “Доспат”. Оказало се, че нито един от рибарите не е нарушител, всички са представили изрядни риболовни билети.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България