Велинград - online - 11 училища търсят 29 учители и възпитатели 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

11 училища търсят 29 учители и възпитатели
Публикувано 2012-09-15 19:00:15 от Темпо

В навечерието на новата учебна година започва и търсенето на учители и възпитатели за свободните работни места в училищата. В този период се наблюдава голямо предлагане на работа за учители с различни специалности. В община Велинград се търсят общо 22 педагози, като 3 училища от общинския център желаят да назначат 12 нови преподаватели, а в 5 учебни заведения от селата очакват 11 свои колеги да запълнят свободните работни места. В община Ракитово 3 училища са обявили 6 места за учители и възпитатели.

Във Велинград се търсят двама възпитатели за началния етап на обучението, двама учители по география и икономика и по един - по английски език, по математика, по информационни технологии, по история и цивилизация, по музика, по физическо възпитание и спорт. Необходими са още психолог и помощник-директор.
В училищата от селата имат нужда от двама възпитатели в началния етап, един в прогимназиалния етап и двама учители по английски език, както и по един. Търсените специалности са български език и литература, математика, история и цивилизация, биология и химия, а също така и специалист с предучилищна педагогика и преподавател по религия “Ислям”.
В община Ракитово училищата имат нужда от възпитатели - по един за началния и прогимназиалния етап на обучение и учители по математика и физика, по история и цивилизация, по природни науки и по изобразително изкуство.
Характерни особености за обявените свободни работни места за учители и възпитатели в двете общини са свързани с това, че по-голямата част от тях са срочни - до края на учебната година. Освен това има доста на половин щат, на непълен норматив или просто като лекторски часове. Всичко това може да намали интереса на безработните педагози за кандидатстване, защото повечето от тях търсят постоянна работа с пълен норматив и цяла заплата. И все пак по-добре е да се работи, макар и срочно с редуцирано възнаграждение, отколкото да се разчита на обезщетението за безработица, което рано или късно свършва. Повече информация за учителските работни места може да се получи в Бюрото по труда във Велинград (тел. 0359 5 67 20 и 0359 5 33 95) и в неговия клон в Ракитово (тел. 03542 32 07).
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България