Велинград - online - Зам.-кметът от ДПС напусна поста 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Зам.-кметът от ДПС напусна поста
Публикувано 2012-09-18 09:09:30 от Темпо

Мустафа Джамбаз вече не е заместник-кмет на Община Велинград, след като преди дни е подал молба за напускане и тя е подписана от кмета Иван Лебанов.
Засега от Община Велинград няма официална информация по случая. Неофициалната е, че като мотив в молбата си за напускане г-н Джамбаз е посочил несъгласие с провежданата управленска политика.

Кметът Иван Лебанов назначи Мустафа Джамбаз за заместник-кмет в самото начало на 2012 година. Мястото бе предвидено за представител на ДПС и първоначално за титуляр на поста бе обявен областният председател на партията Юмер Хамза, но впоследствие той се отказа и тогава бе назначен Мустафа Джамбаз. Той пое горещи ресори като общинска собственост, бюджет и финанси, строителство и устройство на територията. Вече като заместник-кмет Мустафа Джамбаз бе избран и за общински председател на ДПС във Велинград. Така че случаят с неговото напускане определено крие и сериозен политически подтекст и може да се тълкува като знак за оттегляне на подкрепа от страна на ДПС към управленския екип на кмета Иван Лебанов. Позицията на ДПС ще проличи и по това дали ще предложи ново име за овакантения пост.
За да стане заместник-кмет, Мустафа Джамбаз подаде молба за прекратяване на мандата му като общински съветник и с решение на Общинската избирателна комисия в местния парламент влезе следващият в листата на ДПС Муса Онбаши. Сега възниква и казусът дали за М. Джамбаз има обратен път към Общинския съвет или той ще търси друга реализация в местната власт и политика.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води