Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.09.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.09.12
Публикувано 2012-09-18 09:11:16 от Темпо

СЪД На 18 и 19 септември 2012 г. са първите съдебни заседания по наказателното дело срещу 13 подсъдими, обвинени за проповядване на антидемократична идеология и налагане на салафитското направление в исляма. Окръжната прокуратура повдигна обвиненията след акция на полицията и ДАНС преди 2 години. Делото ще се води в Окръжен съд - Пазарджик, а сред обвинените са и мюсюлмански духовни лица от Сърница и Велинград.


ОТОПЛЕНИЕ Община Велинград отправи публична покана за избор на доставчик на дърва - 688 кубика широколистни и 162 кубика иглолистни и 35 тона въглища за следващия отоплителен сезон. Количествата са предназначени за сектор “Образование”, дневния център “Надежда”, общинското предприятие “Спортни имоти и пазари”, Гробищния парк и кметствата. Срокът на поканата е до 24 септември 2012 г.

ДЪРВА На 25 септември 2012 г. в Община Ракитово ще се проведе търг с тайно наддаване за действително добити количества дървесина от склад “Горно Пашово”. Дървесината е от общинската гора на Ракитово, а до участие в процедурата се допускат само местни търговци.

СРЕЩА На 14 септември в хотел “Елбрус” във Велинград се проведе втора среща, организирана от Областния информационен център - Пазарджик. Представени бяха “научени уроци” от добри практики по проекти в областта. Такава среща ще се проведе и в Ракитово на 19 септември.

ДОБРОВОЛЦИ Областният управител Дончо Баксанов събра на 13 септември кметовете от областта на учебно-методически сбор с основна тема създаване на доброволни формирования . Срокът за регистрацията на отрядите доброволци към общините е средата на декември 2012 г. Обсъдени са и теми като водене на военен отчет на българските граждани и техника и взаимодействие при извършване на терористичен акт на територията на областта.

ПЕНСИОНЕРИ На 12 септември бе открит основно ремонтираният Клуб на пенсионерите в Ракитово. Председателят на клуба Петър Лазев благодари на кмета Любомир Петков за изпълненото обещание към хората от третата възраст. Ремонтирани са кухнята, тоалетната, антрето и подът на залата на клуба. В тържеството участва и председателят на Общински съвет - Ракитово Валентин Хаджимосков.

ЛЕКТОР Програма “Джуниър Ачийвмънт” покани г-жа Людмила Рижук, учител в СОУ “Васил Левски” - Велинград, за гост-лектор на своите обучения за преподаватели по програма “Училищна компания”. Това е високо признание за дългогодишната успешна дейност на г-жа Рижук и ученическите компании в СОУ “В. Левски”.

ИЗЛОЖБА От 20 септември в Историческия музей във Велинград ще гостува изложбата “27-ми Чепински пехотен полк в Балканските войни 1912-1913 година” на Регионален исторически музей - Пазарджик. Откриването на изложбата по случай 100 години от Балканската война ще бъде в 11 часа на 20 септември 2012 г.

ГОДИШНИНА На 13 септември бе отбелязана годишнина от рождението на оперния певец и почетен гражданин на Велинград Николай Гяуров. Пред паметника на световноизвестния бас бяха поднесени цветя, след което в залата в общината бе излъчен филмът “Песен за Велинград”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай