Велинград - online - Награди за “Звънче” и техните ръководители 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Награди за “Звънче” и техните ръководители
Публикувано 2012-10-02 09:33:06 от Темпо

Много силно начало на „Звънче” за учебната 2012/2013 година! На 21, 22 и 23 септември в Кюстендил се проведе Деветият международен детски фестивал “Златни ябълки”. Директор на това прекрасно мероприятие е г-н Иван Стойнев, ръководител на ВГ “Тип-топ”.
60-те участници бяха разделени на три възрастови групи, представители на градовете: Лом, Монтана, Свищов, Ботевград, Бургас, Петрич, Враца, Елин Пелин, Нови Хан, Велинград и др.
Журито бе международно: Адем Имери - директор на фестивал “Илбери” Скопие, Македония (нашата Анелия Рачева е участвала на този фестивал); Миле Шерденков - директор на детски фестивал в Битоля, Македония; Боби Писарски - музикант, композитор и председател на журито; г-жа Шерденкова и Жени Лалчева - вокален педагог.
Фестивалът се проведе на много високо ниво с прекрастна организация, чудестно озвучаване, а децата бяха стински професионалисти. От нашата музикална школа участваха Венелин Каленов във втора, Ива Папаркова и Иванка Алексиева в трета възрастова група.
“Звънчетата” ни се представиха блестящо: Венелин Каленов взе трета награда, Ива Папаркова - втора награда, а Иванка Алексиева - първа награда. Иванка получи още една награда - бе избрана първа и единствена от България да ни представи на Първия международен младежки фестивал, който ще се проведе през ноември в Битоля, Македония. Поканата беше отправена лично от директора на фестивала г-н Миле Шерденков.
От три години на фестивала в Кюстендил се връчва една специална награда за най-добър вокален педагог на името на нашата колежка Фани Бенова, която много рано напусна този свят. Тя беше прекрасен човек, ръководител на детски състави в Смолян, позната у нас и в чужбина. Тази награда беше връчена на нас, ръководителите на ДЮВИШ “Звънче”. Това е голямо признание за работата ни с г-н Казалиев, за което най-сърдечно благодарих на колегите и журито, които възнаградиха нашия дългогодишен труд. Похвалите и поздравленията бяха много топли, сърдечни, искренни и приятелски.
Още един нов момент за този фестивал, а инициативата и изпълнението бе на прекрасните ни “звънчета” и техните родители - да връчим дипломи и малки подаръчета за деца, които ние изберем. Бяхме се подготвили с пет дипломи и награди от музикална школа “Звънче”. Когато аз и тримата наши възпитаници излязохме да поднесем подаръците в знак на признателност за труда на децата, всички в залата притаиха дъх и с изненада и много вълнение очакваха нашия поздрав. С една дума - силен фестивал за нас. С децата ни вече седма година ходим в Кюстендил на “Златни ябълки”, винаги се връщаме с награди и все призови места, за което най-сърдечно благодарим на възпитаниците ни! Нека бъдат все така постоянни, упорити, добри изпълнители, ценители на хубавото.
Пак за първа година бяха изпълнени четири песни на чужди композитори. Сега на фестивала звучаха и песните на г-н Шерденков от Македония. Той бе приятно изненадан и най-сърдечно поздрави децата и ръководителите на вокалните групи от Лом, Нови Хан и Елин Пелин.
Прибрахме се много развълнувани, щастливи, удовлетворени за признанието на нашия труд и труда на децата ни. На всички наши възпитаници желаем много здраве, упорит труд при нас и в училище, да бъдат добри хора, защото музиката прави чудеса с човека - той става ценител на всичко хубаво и стойностно.
От сърце ви благодарим, мили дечица! Много ви обичаме!
Йорданка и Иван Казалиеви

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай