Велинград - online - Бави ли се проектът за общинската болница 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Бави ли се проектът за общинската болница
Публикувано 2012-10-02 09:50:10 от Темпо

Съветникът от ДПС Али Мареков внесе питане до кмета на общината Иван Лебанов във връзка със сроковете по проекта за общинската болница “МБАЛ-Велинград”. По въпросния проект по европейска програма са отпуснати около 3 милиона лева за обновяване на медицинската техника в здравното заведение.
В отговор на питането стана ясно, че договорът по проекта е сключен на 1 февруари 2012 г. Тръжната документация е изготвена от консултанска фирма, чието име не бе посочено, която е спечелила обявената от общината обществена поръчка.В момента проектът е на етап обявяване на обществна поръчка за избор на изпълнител, но засега няма конкретна дата.
От ДПС изразиха притеснения, че работата по този толкова важен за населението на общината проект се бави и няма конкретни дати за предстоящите процедури. Съветниците от групата обявиха, че не са доволни от отговора на общината. Пред Комисията по здравеопазване и образование председателят на Общинския съвет Дияна Кехайова съобщи, че при нея има писмо от управителя на “МБАЛ-Велинград” д-р Ташев, който също изразява тревога във връзка със забавянето на проекта. Междувременно на сесията на 27 септември Общинският съвет насрочи конкурс за избор на общински контрольор на болницата, тъй като в момента има само временно изпълняващ длъжността. Изискванията към бъдещия контрольор са да има висше икономическо образование и най-малко 3 години управленски опит в търговско дружество. Кандидатите могат да подават документи до 5 ноември 2012 г., като изработят програма за контрол за период от 3 години.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай