Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.10.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.10.12
Публикувано 2012-10-02 09:56:00 от Темпо

НАГРАДА По случай Световния ден на туризма 27 септември в Пловдив приключи конкурсът “Общините за развитието на туризма”. В категорията на общините над 10 000 души за принос в развитието на туризма с първа награда бе отличена Община Велинград. Наградата бе връчена на зам.-кмета Исмет Бабучи от заместник-министъра на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов на открита сцена в Лапидариума на Стария град.
ВОДА От 1 до 12 октомври са възможни нарушения във водоподаването за кв. Каменица и част от кв. Лъджене. Причината е, че предприятие “Язовири и каскади” спира водоподаването за Велинград от СД “Бистрица”, дюкер “Чукура” за планови ремонтни дейности. От “ВКТВ” призовават гражданите към по-ефективно разходване на водата в посочения двуседмичен период.

ДЕЛО В Окръжния съд в Пазарджик продължава наказателното дело срещу 13 обвиняеми в антидържавна дейност, между които религиозни служители на мюсюлманското вероизповедание от региона. През изтеклата седмица в рамките на 3 съдебни заседания започна изслушването на свидетелите. Разпитите продължават и през настоящата седмица, когато се очакват и заключенията на вещите лица.

ПОКАНА На територията на кметство Юндола започва работата по проекта “Интегрирано, ориентирано към бъдещето управление на Европейските горски ландшафти - INTEGRAL”. Юндола е избрана като един от двата представителни за България ландшафтни комплекса. Финансирането на проекта е изцяло по рамкова програма на ЕС. Първата работна среща ще по проекта ще се проведе на 4 октомври от 14 часа в голямата зала на община Велинград. Координатор на проекта за България е проф. д-р Иван Палигоров от ЛТУ - София, който ще го представи във Велинград.

ХРАНИ Община Велинград обяви обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за детските и социални заведения. Стойността на поръчката за 2013 г. е 460 200 лева, а откритият конкурс е насрочен за 12 ноември 2012 г.

СТАНЦИЯ Със заповед на областния управител е одобрена площадката за изграждане на претоварна станция за отпадъци, която ще се ползва от общините Велинград и Ракитово. Площадката е в местността “Еленско краище” в землището на Ракитово. Заповедта подлежи на обжалване в 14-дневен срок от публикуването в Държавен вестник, което е с дата 25 септември 2012 г.

СЪРНИЦА Пет фирми участват в обществената поръчка за водопровод “Шерифова ливада” и водоем на Сърница, която се финансира от комисията по бедствия и аварии с 400 000 лева. На конкурса се явиха “Фейзал” ЕООД, “Евроводкомерс къмпани”, ДЗЗД “Марбел 12”, обединение “Главболгарстрой” и “Радани” ООД.

КУЛТУРА На 25 септември започна общественат поръчка по проекта за оргинизиране на иновативни културни събития. В него участват фирмите “Апра” ООД, “Форест джинс” ЕООД и “Бранд ПР” ЕООД.

ОРКЕСТРИ От 1 до 3 октомври Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” ще вземе участие в първото издание на Дефилира на духовите оркестри в Ботевград. В събитието ще се включат 17 духови оркестри и 5 мажоретни състава от цялата страна.

СРЕЩА Ракитовското читалище “Будилник” организира среща с писателите Николай Гигов и Елена Хайтова. Тя се състоя на 26 септември, а авторите дариха свои книги и издания на библиотеката в Ракитово.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води