Велинград - online - 2 месеца след сигнала - реален резултат 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

2 месеца след сигнала - реален резултат
Публикувано 2012-10-09 08:20:41 от Темпо

Понякога периодите са доста разтегливи във времето, когато трябва да се свърши някаква определена работа, която по принцип е ангажимент на общината. В конкретния случай става дума за около 1 кв. м. плочки и капак за шахта, които се намират в кв. Чепино, на централния бул. “Съединение” 6. От април тази година започна ясно да личи, че счупените плочки и капаци на това място се увеличаваха и създаваха условия за неприятности на минувачите.
Очакванията, че някой служител от обшинска администрация ще види проблема и ще съобщи, където е необходими, се оказаха напразни. Времето си минаваше и нищо не се случваше, а дупките се увеличаваха.
На 13.07.2012 г. в деловодството на общината бе подаден сигнал до кмета с описание на ситуацията. След изтичане на едномесечния срок за реакция бе потърсен отговор на въпроса: “Какво е предприето по подадения сигнал?”. Стана ясно, че проблемът е изпратен за разрешаване в дирекция ТСУСА, отдел ИСИ. Работещите там заявиха, че са огледали въпросните дупки, като са поръчали да се доставят нужните строителни материали. Според тях, всичко по ремонта щяло да приключи до края на август, стига да доставят материалите.
Мина август, започна септември, нищо не се случи. На 21.09.2012 г (петък) в нов разговор се разбра, че най-вероятно в седмицата след 24.09. строителната бригада към общината ще извърши ремонта, ако материалите пристигнат! Човек започва да се чуди откъде трябва да пристигнат тези материали? Те да бяха поръчани от Австралия или от Аржентина, за два месеца все щяха да дойдат.
И чудото стана! На 28.09. дупките вече са в историята и на тяхно място бяха поставени нови, метални и надеждни капаци, които вече са наистина сигурни и хората могат да бъдат спокийни, когато стъпват върху тях.
И все пак, ако за това оживено място на централен булевард трябва да се чака 2-3 месеца, за да се изпълни едно задължение на общината като собственик, колко ли трябва да се чака за подобен проблем на някоя странична улица?
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай