Велинград - online - Спорт в хармония с природата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Спорт в хармония с природата
Публикувано 2012-10-20 20:07:05 от Темпо

За втора поредна година учениците на Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” участваха в организирано от община Велинград мероприятие по повод световния ден на интензивното ходене. Водени от любовта си към природата и желанието да популяризират развитието на масовия спорт, в съботното утро на 6 октомври учителите и техните възпитаници се събраха в 10.00 часа пред паметника на Съпротивата.

Времето бе слънчево и сякаш то само ни подканяше към предварително начертания маршрут - красивия пейзаж на Войнишка поляна. Настроение не липсваше, а някои бяха дошли и с велосипедите си. В много приказки, смешки и позиране за снимки не усетихме как зад нас останаха града, прашните улици и трафика. Пред нас стоеше гората - зелена и с мириса на боровите си иглички. В училище се подготвяме да бъдем лесовъдите на XXI век и въпреки многото практика всяка среща с природата за нас е вълнуваща.
В дни като този и на подобни спортни празници хората се сещат за здравословния начин на живот и правят една равносметка за досегашното си съществуване. Ние, учениците и преподавателите на Професионална гимназия по горско стопанство, ви казваме: “Бъдете в хармония със себе си и живейте сред природата като във ваш втори дом!”
На края си обещахме и догодина да сме заедно, и догодина да подкрепим в това начинание Българската асоциация “Спорт за всички”, главен координатор на проявата.
ПГГС “Христо Ботев”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай