Велинград - online - Предприемчивост и работа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Предприемчивост и работа
Публикувано 2012-10-20 20:22:01 от Темпо

Тази учебна година учениците и учителите на СОУ “Св. св. Кирил и Методий” във Велинград имаме нов повод за радост и гордост. Нашите проекти “Различни цветове, еднo и също значение” и “Възможности за развитие на бизнес в училище” по програма “Коменски” получиха много висока оценка и заслужено попаднаха в списъка на одобрените за финансиране. На 19 и 20 септември 2012 г. в Пловдив Агенцията за развитие на човешките ресурси организира среща, на която г-жа Ани Василева, директор на училището, подписа договорите за финансиране.

Проектът “Различни цветове, едно и също значение” е многостранен, с участието на ученици до 11-годишна възраст. Партньори по проекта са училища от Англия, Турция, Австрия, Словакия и Румъния. Целта е да се създаде уважение към всички националности, търпимост към различията, желание за общуване и изучаване на различни езици. Планирани са разнообразни дейности, в които децата ще покажат своята креативност и светоусещане по отношение на цветовете. Те ще правят асоциации с музика, танц, рационално хранене, рисунки и др. Координтор на проекта е г-жа Рила Попова. Грантът по този проект е 11 000 евро.
“Възможности за развитие на бизнес в училище” е двустранен проект и се осъществява в партньорство с училище от гр. Хернинг, Дания. Главната му цел е развиване умения и компетенции у младите хора в сферата на предприемачеството чрез придобиване на практически умения по маркетинг и реклама. Това партнъорство с училище от Дания дава изключителна възможност на учениците да разширят мирогледа си и опознаят друга култура, да осъзнаят важността и придобият умения и компетенции, които да им помогнат да развият капацитета си на активни граждани на Европа. Координатор на проекта е г-жа Спаска Малинова, а получения грант е 20 000 евро.
Ние сме уверени, че изпълнението на тези проекти ще обогати нашите ученици с практически умения и те ще придобият по-голяма увереност в своето бъдеще , в своите възможности да работят и живеят в интеркултурна среда.
Спаска Малинова, ст. учител

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай