Велинград - online - Домакините спечелиха Купата на ОУ “Хр. Ботев” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Домакините спечелиха Купата на ОУ “Хр. Ботев”
Публикувано 2012-10-23 08:31:26 от Темпо

В слънчевия 17 октомври на стадиона в Ракитово се проведе традиционният турнир по футбол за деца пети - осми клас за Купата на ОУ “Христо Ботев”. Този път спортното събитие бе посветено на 100-годишнината от Балканската война.

В първия мач домакините от ОУ “Христо Ботев” победиха с минималното 1:0 тима на СОУ “Св. Климент Охридски” с гол на Янко Свирачев. В другата среща ОУ “Неофит Рилски” Костандово победи отбора на Дорково с 6:0, като 4 гола вкара Костадин Киров и по един Г. Чепилов и Цанко Караманов.
В борбата за третото място СОУ “Св. Климент Охридски” победи ОУ “Христо Ботев” Дорково с резултат 9:2. На финала ОУ “Христо Ботев” Ракитово постигна 3:1 срещу тима на Костандово и така стана носител на училищната купа.
В турнира бяха определени най-добри играчи в различни категории. За най-добър вратар бе избран Желязко Кънчев от ОУ “Хр. Ботев” Ракитово, голмайстор стана Костадин Киров от Ксотандово, най-добър защитник - Кирил Кривонозов от ОУ “Хр. Ботев”, най-перспективен състезател - Росен Сатев от Дорково, най-коректен - Тото Перчелиев от СОУ “Св. Кл. Охридски”. За най-добри играчи на турнира бяха определени Спас Манолов от Дорково и Йордан Георгиев от СОУ “Св. Кл. Охридски”.
Футболният турнир бе организиран от ръководството на ОУ “Христо Ботев” с директор Мария Казанджиева и учителя по физическо възпитание и спорт Тодор Тодоров. Участниците, класирали се на първите три места, бяха наградени с купи, изработени от Борис Костов.
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай