Велинград - online - МК търси “пирати” във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

МК търси “пирати” във Велинград
Публикувано 2012-10-23 08:54:36 от Темпо

Министерството на културата съобщи на официалния си сайт, че във връзка с постъпили сигнали от телевизионни организации правоносители за неразрешено препредаване на техни програми, както и във връзка с плана за действие, приет от Съвета за защита на интелектуалната собственост към министъра на културата на България за ограничаване на интелектуалното пиратство, отдел “Инспекторат по авторско право” към дирекция “Авторско право и сродните му права” е извършил нови проверки на кабелни телевизионни оператори.

На 15 октомври 2012 г. инспектори от отдела съвместно с РУ “Полиция” - Велинград са извършили три проверки на кабелни телевизионни оператори на територията на града. За проверките са образувани административни преписки по описа на ДАПСП, по които тече насрещна проверка. При констатиране на нарушения на Закона за авторското право и сродните му права на нарушителите ще бъдат съставени актове за установяване на административни нарушения.
На същата дата при проверка в офиса на интернет доставчик във Велинград са открити оптични дискове с възпроизведени върху тях “пиратски” версии на компютърни програми - предимно различни версии на операционната система “Windows” и офис приложението “Microsoft Office”. Откритите дискове са иззети, а на управителя на фирмата е съставен акт за установяване на административно нарушение.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай