Велинград - online - За трета година “Звънче” с успехи в Пловдив 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

За трета година “Звънче” с успехи в Пловдив
Публикувано 2012-10-30 08:32:23 от Темпо

Възпитаниците на велинградската Музикална школа “Звънче” Ива Папаркова, Теодора Лазарова, Иванка Алексиева, Радка Узунова и Анелия Рачева бяха сред повече от 100-те изпълнители, които взеха участие в Шестия международен конкурс за детско-юношеска песен “С обич и песен творим добро”. Той се проведе от 19 до 21 октомври в Пловдив.

Представянето на “Звънче”-тата бе обобщено така от ръководителите на школата Йорданка и Иван Казалиеви: “За трета поредна година печелим награди от този конкурс, от които поне една е задължително първа. Тази година първата награда взе Анелия Рачева от 4-та възрастова група. На този конкурс тя е печели и през трите години - 2, 3, 1 място. Ива Папаркова и Иванка Алексиева от 3-та възрастова група спечелиха трето място. Теодора Лазарова се явява за първи път на конкурс, представи се прекрасно и спечели специална награда - стенен часовник. Радка Узунова взе 2 специални награди на фирма “Орифлейм” и на рок и джаз клуб “Ритъм” - Сливен. Това са награди за индивидуални изпълнители.”
Гаранция за високото ниво на конкурса, протекъл при силна конкуренцията, е и съставът на журито, представлявано от професионални вокални педагози: Жанина Янкулова - председател, вокален педагог на вокална група “Усмивки” Стара Загора, композитор и създател на много детски песни; Милена Димитрова - ръководител на вокална група “Медни песъчинки” Бургас, участвали в много международни и национали конкурси у нас и в чужбина; Димитър Костанцелиев - ръководител на вокална група, композитор, създал над 500 детски песни; Таня Орманова - директор на конкурса и вокален педагог на музикална формация “Омайниче” Пловдив, носители на много престижни награди у нас и Франция, Германия и др.
Г-жа Казалиева сподели още: “За трета поредна година се възхищаваме на организацията, спокойната обстановка, работата на целия екип по провеждане на конкурса. В предишна статия бях казала, че началото на музикална школа “Звънче” от новия сезон е силно и не съм преувеличила. На този конкурс децата потвърдиха моите думи. От сърце благодарим на г-н Лебанов и на г-н Янчев, които помогнаха да осъществим това пътуване.”
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води