Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.10.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.10.12
Публикувано 2012-10-30 09:09:18 от Темпо

АНОМАЛИИ Люляк цъфна за Димитровден - това видяха велинградски туристи в района под хижа “Кисловодск”. В топлата есен се разнесе пролетното ухание на люляци, а в същото време стопани от Велинград се дивят, че на ябълковите дръвчета в градините им има и плодове, и цветове. Аномалии на глобалното затопляне или просто игра на природата?


ПАЗАРДЖИК На фона на протести в Окръжен съд - Пазарджик продължава наказателното дело срещу 13 мюсюлмански духовници, обвинени в разпространението на радикален ислям. Делото е на етап разпит на свидетели и вещи лица.

ПЛОД 292 деца на 5 и 6 години, които се обучават в 4 детски градини в община Ракитово, ще получават всеки ден пресни плодове, осигурени по програмата “Училищен плод”. Програмата работи от 2007 г., а тази година бележи рекорд по броя на учебните заведения, които се включват с идеята за пълноценно и здравословно хранене на децата. Плодовата закуска ще е сутрин, между основната закуска и обяда, а стойността на дневната порция плодове за едно дете е 68 стотинки. Финансирането е от Европейския съюз през ДФ “Земеделие”.

ЮНДОЛА Изпълнителната агенция по горите организира през октомври три обучителни семинара по Програмата за развитие на кадрите с лектори от Лесотехническия университет в София и експерти от агенцията. Един от семинарите, в които взеха участие служители на горски стопанства, се проведе в курорта Юндола.

СЕМЕЙСТВА В община Ракитово приключи етап от проекта “И аз имам семейство”. В началото на кампанията се явиха 20 кандидати за приемни родители, като 6 от тях вече са одобрени, след като успешно са преминали курс на обучение. НАСТОЯТЕЛИ Църквата “Успение Богородично” в кв. Лъджене ще проведе редовни избори за църковни настоятели. Миряните ще гласуват за новото настоятелство на 11 ноември 2012 година.

ТЕАТЪР Театралният състав към Общинския детски комплекс представи за пореден път новия си спектакъл по комедията “Женско царство” на Ст. Л. Костов. Възпитаниците на г-жа Дебелушина играха на 24 октомври пред пълна зала в салона на читалище и спечелиха аплодисментите на свои връстници от училищата в града.

САМОУПРАВЛЕНИЕ СОУ “Васил Левски” Велинград за поредна година ще проведе Ден на ученическото самоуправление. На 30 октомври ученици от пети до дванадесети клас ще поемат изцяло задачите на преподаватели, класни ръководители, помощник-директори и директор на школото.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води