Велинград - online - Победа за децата от Драгиново 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Победа за децата от Драгиново
Публикувано 2012-11-06 08:29:44 от Темпо

От 15 до 31 октомври се проведе първият етап в турнира по футбол от ученическите спортни игри в община Велинград. Във възрастовата граница за ученици от V до VII клас участваха общо 10 отбора, разделени в две групи. Финалната среща противопостави двата най-силни отбора. Децата от ОУ “Христо Ботев” - Велинград и СОУ “Методий Драгинов” - с. Драгиново победиха категорично своите съперници и напълно заслужено отидоха на финала.

На игрище “Кална баня” двата отбора поднесоха интересен и оспорван двубой, като в крайна сметка до победа с 3:1 достигнаха малките футболисти от СОУ “Методий Драгинов”. В тяхна полза е и фактът, че повечето тренират футбол във ФК “Чепинец”. С достойно представяне децата от кв. Каменица заеха второто място, а в крайното класиране трети остана отборът на ОУ “Георги Бенковски”.
На кратко тържество след финалната среща на 31 октомври бяха наградени призьорите. От името на кмета на общината Иван Лебанов наградите поднесе гл. специалист Жанет Бърдарска, организатор на общинските спортни игри. Първите три отбора получиха по една футболна топка и грамота. За голмайстора на турнира Съли Тахчиев от Драгиново, отбелязал 21 гола в 5 мача, също беше предвидена грамота.
Предстоят следващите два етапа на футболния турнир, съответно за ученици от VIII до X клас и от XI и XII клас. Финалът в първата възрастова група ще бъде на 9 ноември от 14.00 ч. на игрище “Кална баня”. А при най-големите победителят ще стане ясен на 14 ноември, когато ще се изиграят последните два мача между участващите 4 отбора, играещи по системата “всеки срещу всеки”.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води