Велинград - online - Спортният клуб “Джудо и ММА - Велинград” върви напред и нагоре 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Спортният клуб “Джудо и ММА - Велинград” върви напред и нагоре
Публикувано 2012-11-06 08:33:37 от Темпо

За по-малко от една година от появата си новият спортен клуб “Джудо и ММА - Велинград” успя да спечели и първите си медали и призови места в три състезания.
Началото е поставено през януари 2012 година и в основата на учредяването са двама възпитаници на НСА - Любомир Цинцев и Димитър Павлов. Решават да се знимават с треньорска дейност и се насочват към силовитв спортове и различните бойни изкуства. Освен това Димитър Павлов има близо 10-годишен опит в областта на джудото.
В момента той е в САЩ, но се очаква неговото завръщане и отново да се включи в дейността на клуба.
Първите тренировки започват в спортната зала на СОУ “Св.св. Кирил и Методий”, после преминават и през Дома на техниката, а сега се надяват да се договорят за ползване на една от залите на градския стадион. В момента в клуба тренират 15 състезатели (момчета и момичета), като само 6 от тях са подготвени за участия в състезания. Клубът все още не е член на българската федерация по ММА спортове, но това не е поречка за участия в различни турнири и състезания.
Първото участие е през април 2012 г. в аматьорския турнир “ММА Арена” в Пловдив, където е спечелен първият бронзов медал от Любомир Цинцев в категория до 84 кг за мъже. Доброто участие на клуба се потвърждава и от Тодор Гончев, който също печели бронзов медал за мъже в категорията 90+. Месец по-късно в София на турнира по грапинг (сравнително нова дисциплина, която представлява комбинация от всички бойни изкуства) от веригата АДСС Любомир Цинцев печели отново бронзов медал, но този път в категория до 88 кг., а Енчо Ангелов донася и първия златен медал, като побеждава в категорията до 90 кг.
Последното участие на клуба е на 27 октомври 2012 г. пак в Пловдив на турнира “ММА Арена”, където са спечелени още два бронзови меала. С тях са наградени Кирил Пачалов в категория до 84 кг и Енчо Ангелов до 90 кг.
От ръководството на спортен клуб “Джудо и ММА – Велинград” благодарят за съдействието и спонсорството от страна на СПА хотел “Рич” и кафе-клуб “Централ”, които са подпомогнали участието в състезанията. В социалната мрежа “Фейсбук” има сформирана група на клуба, а за повече информация на тел. 0899 969 725, Любомир Цинцев.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води