Велинград - online - Ротари укрепва връзката с общинската власт 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ротари укрепва връзката с общинската власт
Публикувано 2012-11-06 09:09:59 от Темпо

На 30 октомври на посещение във Велинград бе г-н Атанас Атанасов, дистрикт гуверньор на Ротари България за настоящата ротарианска година. Заедно с регионалния координатор Нина Лискова и президента на Ротари клуб - Велинград г-н Атанасов бе приет от кмета на общината Иван Лебанов и неговия заместник Георги Янчев.

На срещата Атанас Атанасов представи пред кмета тазгодишната тема на ротарианците от цял свят, която е “Мир чрез служба”. Той подчерта, че дълги години членовете на Ротари са странели от общинската и държавната власт, но сега вече промяната е факт: с идеята да се работи за по-добър живот на хората, клубовете вече търсят връзка с общинските и държавни органи за разработване на съвместни проекти и инициативи. Променена е и нагласата, че Ротари трябва да бъде водещата организация в проектите. От 2010 г. има споразумение за партньорство на национално ниво между Ротари България и Националното сдружение на общините, което също е гаранция за общата посока. Г-н Атанасов увери кмета Иван Лебанов, че в Ротари клуб - Велинград работят 26 доброволци, в чието лице общината има добронамерен партньор.
Г-н Лебанов също подчерта, че в негово лице местният клуб има също такъв партньор и се пошегува, че общината също няма да се обиди, ако е младши партньор в общ проект. Той изтъкна работата на местните ротарианци в подкрепа на деца с изявени таланти в спорта и изкуството и даде идея, че клубът може да се включи в предстоящата подготовка за организиране на турнир по женски футбол във Велинград съвместно с Българската федерация по футбол.
Дискрикт гуверньорът на Ротари България връчи на велинградския кмет знаме с логото “Мир чрез служба”, а като подарък от общината получи книга за 27-ми Чепински полк, издадена по случай 100-годишнината от Балканската война. От името на велинградския клуб Стоян Поптомов поднесе на кмета плакет.
След визитата в общината Атанас Атанасов проведе традиционната годишна среща на дистрикт гуверньора с Ротари клуб - Велинград в хотел “Олимп”, на която се запозна в детайли с дейността и проектите на клуба.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България