Велинград - online - Съветници ще проверяват къде и как са асфалтирани улици 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Съветници ще проверяват къде и как са асфалтирани улици
Публикувано 2012-11-06 09:42:07 от Темпо

В 10 часа на 5 ноември се събира група общински съветници, която ще обиколи улиците на Велинград, за да провери как е било извършено асфалтирането през летния сезон. Повод за безпрецедентната обиколка стана представеният от Общинска администрация отчет за ремонта и асфалтирането на общинските пътища.
Според отчета за асфалтиране на улици във Велинград са дадени 110 000 лева.
Частично преасфалтирани са улиците “цар Самуил”, “Скриеница”, “Крупская” и Околовръстният път, изкърпване на дупки е правено на улиците “Съединение”, трасето от републиканския път от жп-надлеза до края на Велинград (по “Юндола”), “Св.св. Кирил и Методий”, “Никола Вапцаров”, “Ленища” и “Връх Киселец”. Съветниците обаче се възпротивиха, че със свое решение са определили да бъдат асфалтирани улиците към хотелите “Велина”, “Рич” и “Гранд хотел Велинград”, а това не е направено.
Доста критики имаше и за ремонтите по пътищата в общината, като Реджеп Ходжов заяви, че пътят Кръстава - Грънчарица е ремонтиран два дни преди сесията, по пътя за Орлино не е направено нищо въпреки идването на зимата, за пътя Света Петка - Всемирци е гласувана друга сума, а не отчетените 55 000 лева.
Дияна Кехайова поиска ОА да престави разбивка, от която да стане ясно колко километра са асфалтирани, каква е единичната цена и общата сума, тъй като в момента в общия кюп са изсипани 200 000 лева. Има констативни протоколи, които ще бъдат предоставени на комисията, отговори зам.-кметът Ася Хрисчева.
В комисията, която ще проверява асфалтирането, влизат представители на всички политически сили, а за резултатите ще информираме допълнително.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай