Велинград - online - Една чудесна визита в Турция 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Една чудесна визита в Турция
Публикувано 2012-11-13 08:27:07 от Темпо

След успешното начало на новата учебна година на “Звънче” последваха и прекрасни концерти в съседна Турция. От 29 октомври до 7 ноември 2012 г. Венелин Каленов , Добри Добрев, Николета Сачкова , Ива Папаркова и Христина Влахова взеха участие в три концерта в градовете Финике и Демре в азиатската част на Турция. Два от концертите бяха сборни заедно с деца от Русе и Варна и един самостоятелен. И на трите концерта се представиха прекрасно, направиха чудесно впечатление както на българите, така и на чужденците, които пребиваваха в хотела. Оттук последваха оферти за участие в други държави, но за тях ще пишем тогава, когато станат реалност.

Заедно с участията децата посетиха и много исторически места, а плажът на Средиземно море през ноември е приказка. Пътувахме с автобус 1800 км семо в едната посока, но пътят беше така планиран, че да може да се видят много неща. Сред тях един феномен на природата - варовиковите скали, които са толкова изящни и красиви, все едно всичко е посипано с памук. Всяка скала прилича на пресечен конус, като в горния широк край извира минерална вода. В тези извори се е къпала Клеопатра, а местността се нарича Памукале.
Когато пътувахме към Финике - Анталия, минахме през Истанбул. Този огромен космополитен град и осветените мостове, свързващи европейската и азиатската част, през нощт удивиха децата, които непрекъснато снимаха всичко видяно - една чудесна приказка. На връщане от Финике минахме през другия голям и красив град - Измир. За да влезем в европейската част с ферибот, прекосихме Дарданелите.
Това 10 дневно пътуване беше изпълнено с много смях, много емоции, много игри, прекрасни преживявания и незабравими спомени. Завърнахме се в България, запазили чудесни спомени от гостоприемството на Турция.
Йорданка Казалиева, ръководител на МЗ “Звънче”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай