Велинград - online - Отново първи в “Наука на сцената” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Отново първи в “Наука на сцената”
Публикувано 2012-11-13 08:37:47 от Темпо

От 26 до 28 октомври 2012 г. в Севлиево се проведе 4-ят национален фестивал “Наука на сцената”. Тази година в него се включиха 80 отбора от цялата страна. Учениците Васка Т. Ангелова, Нели Н. Мукова, Алиш М. Мехмед и Георги Ганев от ПГИТ “Алеко Константинов” Велинград, водени от своята преподавателка Магдалена Белухова, взеха участие във форума и завоюваха първо място.

Българското издание определи участниците в международния фестивал “Наука на сцената”, който предстои да се проведе в Полша и във Федералната република Германия. На него ще си дадат среща най-добрите представители в областта на природните науки - физика, химия и биология. Ръководството на ПГИТ “Алеко Константинов” винаги е подкрепяло изявите на учениците от клуб “Интелект”. Завоюването на първа награда в раздела за постери, макети, демонстрации, експерименти и рисунки е достойното признание за дългогодишните усилия на преподавателите за повишаване интелектуалното ниво и компетенции на учениците. Много познания, интелект, сръчност и новаторство демонстрираха представителите на Професионалната гимназия при защитата на проекта и спечелването на първата награда. Атрактивното и интересно изпълнение на редица задачи в областта на химията, биологията и физиката грабна вниманието на публика и жури.
Горди с успеха си, учениците от ПГИТ “Алеко Константинов” с преподавател Магдалена Белухова вече мислят как достойно да представят своето училище и град на фестивала “Наука на сцената” през месец април 2013 г. в Германия. Заслужени поздравления и за клуб “Интелект”, който вече 18 години неуморно радва с постиженията на своите членове.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола