Велинград - online - Отварянето на дефилето под въпрос 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Отварянето на дефилето под въпрос
Публикувано 2012-11-13 08:54:14 от Темпо

В 17 часа на 15 ноември 2012 г. (четвъртък) трябва да бъде отворен пътят от гара Костандово до Варвара. Срокът е определен от Агенция “Пътна инфраструктура” (АПИ) и до края на изтеклата работна седмица не бе променен. В същия ден и час според разчетите на АПИ приключват ремонтите и предстои отваряне на отсечките Варвара - Септември и Септември - Злокучене - Карабунар - Виноградец - автомагистрала “Тракия”.

През седмицата фирмата изпълнител на ремона по дефилето “ИСА 2000” работи ударно, за да спази крайния срок. Въпреки това остават много довършителни дейности, най-вече в отсечката от Чуката до гара Костандово. Те едва ли могат да бъдат свършени до четвъртък и затова е възможен вариант с удължаване на затварянето на пътя до края на ноември.
Решение дали дефилето ще бъде отворено на 15 или на 30 ноември се очаква тази сряда, когато предстои среща с участието на Агенция “Пътна инфраструктура”. Специалистите от агенцията ще имат последната дума, а от фирмата ще изпълнят тяхното решение. Възможен е и вариант пътят да бъде отворен на 15 ноември, а на места ремонтните дейности да продължат.
В момента се работи за привеждане на пътя във вид, който да позволи нормално придвижване при есенно-зимни условия. Монтират се мантинели в участъците Велинград - Юндола и гара Костандово - Варвара. Ще бъде поставена и осова линия. Отново напомняме, че ремонтите ще продължат и догодина, тъй като срокът по проекта бе удължен. Амбицията на фирмата-изпълнител е за 2013 г. да остане само полагането на изравнителния слой асфалт и да не се стигне до ново затваряне на пътя.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води